Aksaray'da tartışma kanlı bitti : 1 yaralı

Aksaray’da iki kişi arasında çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak yaralandı.

ASAYİŞ 30.11.2020 00:25:00
Aksaray

Olay, Aksaray’ın merkeze bağlı Yuva Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, daha önceden aralarında husumet olan Ceyhun K. (35) S.S. (35) nin yuva köyündeki evinin önünde Karşılaştı. Tartışmaya başlayan ikili daha sonra kavga etmeye başladı . S.S. (35) evinden aldığı ekmek bıçağı ile Ceyhun K.’yı sırtından 2 yerinden bıçakladı. Bıçaklama olayına tanık olan çevre sakinleri 112 Acil Çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ceyhun K. (35) sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirdi.  Tartıştığı kişiyi bıçaklayan  S.S. jandarma ekiplerince olayın gerçekleştiği yere yakın bir yerde olayda kullandığı bıçak ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

S.S. sağlık kontrolü için getirildiği hastanede iki yerinden bıçakladığı Ceyhun K. (35)yi evini bastığını belirterek olayı o yüzden gerçekleştirdiğini iddia etti.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisinde sağlık kontrolü sırasında kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, “Niye çekiyorsun” diyerek tepki de gösteren şüpheli S.S. (35) Basın mensuplarının " Neden bıçakladınız ?" sorusuna  “Hiçbir husumetim yok, evimi bastı. Sorunu bende anlamıyorum. Onu eşine sorsun” dedi. Şüpheli sağlık kontrolünün ardından il jandarma komutanlığına götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


Anahtar Kelimeler: Aksaray' tartışma kanlı bitti yaralı

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.