Aksaray'da saf alüminyum maddesini satmaya çalışan şahıs yakalandı

saf alüminyum maddesini satmaya çalışan şahıs yakalandı

HABER 1.11.2021 11:32:00
Aksaray

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde Tehlikeli Maddelerin İzinsiz Olarak Bulundurulması veya El Değiştirmesi Suçunun önlenmesi ve şüpheli şahısların yakalanarak kanun önüne çıkarılması yönünde kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.

Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 27 Ekim 2021 tarihinde saf alüminyum maddesi kaçakçılığı yapılacağı duyumuna istinaden gerçekleştirilen fiziki takipler neticesinde, Aksaray ili Merkez ilçe Ekecikşeyhler köyü mülki sınırlarında T.Y. isimli şüpheli şahıs saf alüminyum maddesini satmaya çalıştığı esnada suçüstü yakalanmıştır. Adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda T.Y. isimli şahsın aracında yapılan aramada; nükleer enerji, füze imalatı ve el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan 16 kg saf alüminyum maddesi ve 1 adet tabanca ele geçirilmiştir. 

Şüpheli gözaltına alınmış olup, adli makamlara sevk edilmiştir.

Halkın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza devam edilecektir.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.