Aksaray'da polisten kaçan otomobil de uyuşturucu çıktı

Araç da Hassas terazı ve narkotik madde bulundu

ASAYİŞ 31.12.2020 11:52:00
Aksaray

Aksaray'da polisten kaçan 3 kişinin içinde bulunduğu otomobilden uyuşturucu madde , uyuşturucu madde kullanmak için hazırlanmış aparatlar, bıçak , ruhsatsız tabanca, hassas terazi , mermi ve av tüfeği fişekleri ele geçirildi.

Olay Aksaray merkez Zafer mahallesi 6818 sokak üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında geniş çaplı denetim ve kontroller yapan Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine 51  plakalı otomobile dur ihtarında bulundu. Araç sürücüsü ihtara uymayarak kaçarken polis ve sürücü arasında kovalamaca başladı. Ara sokaklara girerek izini kaybettirmeye çalışan sürücü Kısa bir kovalamaca sonucu otomobili  Aksaray merkez zafer mahallesi 6818 sokak üzerinde bırakarak yayan olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. Polis ile kasa bir arbede yaşayan şüpheli şahıslar etkisiz hale getirildi. Kaçtıkları esnada küçük bir poşeti boş araziye attığını gören Asayiş Şubesi ekipleri,  Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri  ile birlikte bölgeyi detaylı bir şekilde aradı.  Aramada şüphelilerin araziye attığı küçük bir poşet içerisinde uyuşturucu maddeyi buldu.

Boş araziye uyuşturucuyu attılar

Sürücü Y. K. (26) ve araçta bulunan C. A. (37) ile M.A. (19) gözaltına alındı. Sürücünün yolda kaçarken küçük bir poşet attıkları boş arazide yapılan aramada 25 gram metamfetamin isimli uyuşturucu madde, araçta yapılan aramada ise hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet bıçak, uyuşturucu maddeyi içmekte kullanılan çeşitli aparatlar ile çok sayıda tabanca mermisi ve tüfek fişeği ele geçirildi.

Gözaltına alınan 3 kişi sorgulanmak üzere Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde sağlık kontrollerinin ardından Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 3 şahsa sokağa çıkma kısıtlamasından 3 bin 150’şer TL ve dur ihtarına uymamaktan 288 TL olmak üzere toplam 9 bin 738 TL para cezası kesildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş Yıldönümü

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISI İLE KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER MAZBATASINI ALDI

  • BIST 100

    9548,97%-1,35
  • DOLAR

    32,49% 0,27
  • EURO

    34,57% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2480,21% -0,11
  • Ç. ALTIN

    4143,51% 1,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.