AKSARAY'DA ÖĞRETMENLER İÇİN 40 BİN FİDAN DİKİLDİ

AKSARAY BELEDİYESİ ÖĞRETMENLER GÜNÜ ANISINA 40 BİN FİDAN DİKTİ

HABER 24.11.2020 13:54:00
AKSARAY

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Aksaray Belediyesi tarafından Kireçlik Mevkiinde oluşturulan Hatıra Ormanına her öğretmen için bir fidan dikildi. Etkinlik kapsamında 40 Bin fidanın toprakla buluştuğu bildirildi.

 

Aksaray Belediye Başkan Vekili Cem Elibol’un katılımı ile 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı alanında gerçekleşen fidan dikim etkinliğine Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, İŞKUR Müdürü Mahmut Akkuş, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Görmez, Eğitim Bir-sen Başkanı Murat Günaydın, Belediye meclis üyeleri, çok sayıda idareci ve öğretmen katıldı.

 

Tören öncesinde kürsüde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Vekili Cem Elibol, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Törene iştirak eden katılımcılara teşekkür eden Belediye Başkan Vekili Cem Elibol, “Öğretmenlerimiz adına düzenlediğimiz fidan dikim etikliğine katılımınız için teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in programa katılamadığı için kendisinin selamlarını ilettiğini belirten Başkan Vekili Cem Elibol, “Öğretmenler Günü münasebetiyle Hatıra Ormanında sizlerle bir arada bulunmaktan mutluluk duyuyorum.

Geleneksel hale getirdiğimiz fidan dikimini bu yılda gerçekleştiriyoruz. Öğretmenlerimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu etkinlik ile 40 bin tane fidanımızı toprakla buluşturacağız. Burada temsili olarak fidanlarımızı dikiyoruz. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

Etkinliğe katılanlar, 24 Kasım Öğretmenler Günü Hatıra Ormanına fidan dikerek can sularını verdiler. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolaysıyla belediye hizmet binası önünde vatandaşlara fidan dağıtıldı.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,49% -0,15
  • EURO

    34,89% 0,27
  • GRAM ALTIN

    2437,17% 0,59
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.