Aksaray’da Mevlit Kandili Coşkusu: Camiler Doldu Taştı

Aksaray’da Mevlit Kandili dolayısıyla Ulu Cami başta olmak üzere tüm camiler, 7,’den 70’e her yaştan vatandaşın yoğun katılımıyla doldu taştı.

HABER 14.09.2024 22:16:00
Aksaray’da Mevlit Kandili Coşkusu: Camiler Doldu Taştı

Kandil gecesi vesilesiyle camilere akın eden vatandaşlar, manevi atmosferin tadını çıkarırken, cami avluları dahi büyük bir kalabalığa ev sahipliği yaptı.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından gelenek haline getirilen kandil simidi ikramı bu yıl da büyük ilgi gördü. İkramda Başkan Dinçer’e Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk de eşlik etti. İdareciler, vatandaşlara kandil simidi ikram ederken aynı zamanda kandillerini kutlayarak sohbet etme fırsatı buldular.

Vatandaşlar, manevi gecelerde düzenlenen bu tür etkinliklerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Belediye Başkanı Dinçer’e teşekkürlerini ilettiler. Kandil simidi ikramı ile geceye katkıda bulunan yetkililer, halkın sevgi ve ilgisiyle karşılandı.

Mevlit Kandili etkinlikleri, Aksaray’da hem cami cemaatinin hem de çevre halkının takdirini toplarken, birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren sıcak bir atmosfer yarattı.

Aksaray’da Ticari Araç ile Motorsiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Polisten Kaçan Araç Yakalandı: 3 Gözaltı

Aksaray’da Kontrolden Çıkan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı

Aksaray’da ' Tartışma Kavgaya Dönüştü: 2 Yaralı

Aksaray'da Seyir Halindeki hafif ticari Kamyonet Devrildi: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray'da parkta bir genç bıçaklanarak yaralandı

Aksaray'da otomobil şarampole uçtu

  • BIST 100

    15853,61%-0,12
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,26% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6356,48% 1,77
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.