Aksaray'da KOVİD-19 Tedbirleri Denetimi Yapıldı

Vali Hamza Aydoğdu: “Virüsü kontrol altına almış bulunuyoruz. 15 günlük rakamlara göre yüzde 20 üzerinde düşüş sağladı

HABER 18.09.2020 19:56:00
Aksaray

İçişleri Bakanlığı genelgesine göre yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Aksaray'da denetimler gerçekleştirildi.

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu beraberinde denetim ekipleri ile sanayi sitesinde denetimde bulunurken sağlık, tarım, jandarma, emniyet güçleri kentin farklı noktalarında maske, mesafe hijyen kurallarını hatırlatarak vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istediler.

Sanayi sitesinde denetim ekipleri ile esnafları ziyaret eden site caddelerinde karşılaştığı vatandaşlar, usta, kalfa ve çıraklara selam vererek üç önemli kural olan maske, mesafe, hijyeni hatırlatan Vali Hamza Aydoğdu yapılan denetim çalışmalarında çok olumlu sonuçlara ulaşmaya devam etiklerini söyledi.

Kovid-19 salgını ile ilgili İç İşleri, Sağlık Bakanlıkları ile İl Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı kararların etkin şekilde uygulanmasının vatandaşların bu konudaki hassasiyetini arttırarak toplumda yüksek bilincin oluştuğunu söyledi.

Salgının Aksaray’da kontrol altına alındığını vurgulayan Vali Aydoğdu “Virüsü kontrol altına almış bulunuyoruz. 15 günlük rakamlara göre yüzde 20 üzerinde düşüş sağladık. Her şey kontrol altında. Yurtlarımızda kalan 24 kişi var. Bunların 9’unu sürelerini tamamladığı için evlerine gönderdik. Diğerlerinin tedavisi devam ediyor.”dedi.

Vali Aydoğdu denetimlerin devam edeceğini ifade ederek vatandaşların tedbiri elden bırakmamalarını maske, mesafe ve hijyen kurallarına mutlaka dikkat etmeleri gerektiğini söyledi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.