Aksaray'da Kalpazanlar nefes kesen kovalamaca ile yakalandı

Aksaray'da Nefes Kesen Kovalamaca Sonucunda Kalpazanlar Yakalandı

ASAYİŞ 8.10.2020 23:32:00
Aksaray

Aksaray Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri filmleri aratmayacak kovalamaca sonrası piyasaya SAHTE PARA SÜREN toplam 5 şüpheli şahıs KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları nokta operasyonlar ile yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz günlerde Aksaray Merkez de başlayıp Aksaray merkez Yunusemre Mahallesinde son bulan kovalamaca yaşandı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Piyasaya Sahte para sürüldüğü ihbarı üzerine harekete geçti. Yaptıkları istihbarat çalışmalar sonucunda içinde şüphelilerin bulunduğu 68 XXXX plakalı aracı takibe aldı. Takip edildiğini anlayan şüpheliler  68 XXXX plakalı Araç ile kaçmaya başladı. Aksaray merkezde bir süre kovalamaca sonrası 68 XXXX plakalı araç Aksaray Merkez Yunusemre mahallesinde Bir sitenin duvarına çarparak kaza yaptı. 68 XXX plakalı otomobil içerisindeki şüpheliler kaza sonrası farklı yönlere kaçmaya başladı. Aracı terk eden şüphelilerin peşine düşen Aksaray Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve diğer birimlerdeki polis ekipleri kaçan şüphelilerin peşine düştü. 68 XXX plakalı otomobil çekici üzerine yüklenerek Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesine çekilerek detaylı arandı.

Aksaray'da Kalpazanlar nefes kesen kovalamaca ile yakalandı

Kaçan Şüpheliler Aksaray Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin nokta operasyonları ile Piyasaya Sahte Para sürdüğü tespit edilen N.M. (21), Y.E.Y. (21), O.A. (23),S.A.(23) ve R.E.(26) toplam 5 şüpheliyi tek tek yakalayarak gözaltına aldı.  Şüphelilerden Toplam 7 adet sahte 100 TL (BANKNOT) ele geçirildi.  Gözaltına alınan 5 şüpheli şahıs Aksaray İl emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından çıkarıldıkları mahkemece TUTUKLANARAK cezaevine gönderildi.

Aksaray'da Kalpazanlar nefes kesen kovalamaca ile yakalandı

 

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.