Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da gurbetçi ailenin otomobilinin takla attığı feci kazada ölü sayısı 2’ye yükseldi.

HABER 17.08.2025 23:18:00
Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Kaza, dün akşam saat 19.30 sıralarında Aksaray-Ankara karayolunun 20’nci kilometresinde meydana geldi. Şakir K. (49) yönetimindeki İngiltere plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarpıp takla attı. Çarpmanın şiddetiyle araç hurdaya dönerken, tekerlekleri yerinden koptu.

Kazada sürücü Şakir K., eşi Döne K. (49),Sema K. (14) ve Murat K. (8) yaralandı. Araçta bulunan sürücünün annesi Sultan K. (109) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ağır yaralanan Döne K., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Böylece kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 2’ye yükselmiş oldu. Çocuklarının ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Polis  ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.