Aksaray’da Gümrük Kaçağı Telefon Operasyonu: 10 Kaçak Cihaz Ele Geçirildi

Aksaray’da gümrük kaçağı telefon operasyonunda 10 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi. H.P. (22) hakkında 5607 ve 5809 sayılı kanunlar kapsamında yasal işlem başlatıldı.

HABER 22.10.2024 17:15:00
Aksaray’da Gümrük Kaçağı Telefon Operasyonu: 10 Kaçak Cihaz Ele Geçirildi

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın emir ve talimatları doğrultusunda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından il genelinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında gümrük kaçağı akıllı telefon ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyon sonucunda:

  • 10 adet gümrük kaçağı akıllı cep telefonu ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak H.P. (22) adlı şahıs hakkında 5607 Sayılı Kanuna Muhalefet ve 5809 SKM Elektronik Haberleşme Kanunu çerçevesinde yasal işlem başlatıldı.

Aksaray'da küçükbaş hayvancılık üreticilerine büyük bir destek geliyor

Aksaray’da Gece Yarısı Parkta Bıçaklı Kavga

Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilikte Örnek

ASÜ İletişim Fakültesinde 2025-2026 Bahar Dönemi akademik açılışı yapıldı

İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı, 4. Olağan Kongre’nin ardından teşkilatlanma çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Şehrimizin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri yerinde tanıtıldı

BAŞKAN DİNÇER, UCLG-MEWA SOSYAL İÇERME KOMİTESİ TOPLANTISINA KATILDI

  • BIST 100

    17132,20%0,11
  • DOLAR

    43,72% 0,19
  • EURO

    51,92% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7075,01% 2,56
  • Ç. ALTIN

    11673,05% -0,41

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.