AKSARAY’DA GENÇLİK VE SPOR ALANINDA İHTİYAÇ DUYULAN YATIRIMLAR BAKAN KASAPOĞLU’NA İLETİLDİ

AKSARAY’DA GENÇLİK VE SPOR ALANINDA İHTİYAÇ DUYULAN YATIRIMLAR BAKAN KASAPOĞLU’NA İLETİLDİ

HABER 18.11.2020 16:45:00
AKSARAY’DA GENÇLİK VE SPOR ALANINDA İHTİYAÇ DUYULAN YATIRIMLAR BAKAN KASAPOĞLU’NA İLETİLDİ

BAŞKAN DİNÇER ‘’GENÇLİK VE SPOR ALANINDA KÖKLÜ YATIRIMLAR KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYORUZ’’


Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ilçe ve belde belediye başkanları, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıda Aksaray’da gençlik ve spor alanında yapılan yatırımlar ve şehir genelinde ihtiyaç duyulan yatırımlar masaya yatırıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na ziyarette bulunan heyet 2021 yılı bütçesi içerisinde Aksaray’a; Yeni bir stad yapılması, mevcut stadların iyileştirilmesi, tüm ilçelere halı saha yapılması, belirli bölgelere spor aletlerinin yerleştirilmesi, gençlik merkezlerinin sayılarının artırılması, mevcut stadtaki protokol koltuklarının yenilenmesi, dağılgan spor kompleksine sentetik saha yapılması, okul bahçelerinin spor alanlarına çevrilmesi, şehir genelindeki spor alt yapısının güçlendirilmesi ve 100 adet basketbol potası gönderilmesi gibi konuları aktarıldı.    Yapılan ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Muharrem Kasapoğlu’nu Milletvekilimiz Cengiz Aydoğdu, AK Parti Aksaray İl Başkanımız Hüseyin Altınsoy, ilçe ve belde belediye başkanlarımız ile birlikte ziyarette bulunduk. Şehrimiz genelinde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılan yatırımları değerlendirdik. Yapılan yatırımların iyileştirilmesi yönündeki taleplerimizi kendilerine ilettik. Ayrıca gençlik ve spor yatırımları alanında ilimizin ihtiyaç duyduğu konuları kendilerine aktardık.  İhtiyaç duyulan yatırımların 2021 yılı bütçesi içerisinde yatırım kapsamına alınması talebinde bulunduk. Yaptığımız görüşme oldukça verimli geçti.

Yerel yönetimler olarak gençlerimize yönelik yürüttüğümüz çalışmalarımızı da Sayın Bakanımıza arz ettik. Kendileri projelerimizi dikkatle dinledi. Yerinde ve faydalı bulduğunu ifade etti. Sayın Bakanımızın şehrimize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi. 


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,44% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,55
  • GRAM ALTIN

    2440,92% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.