Aksaray’da Gece Yarısı Bıçaklama: 1 Ağır Yaralı

Aksaray’ın Ereğli Kapı Mahallesi’nde gece saatlerinde meydana gelen bıçaklama olayında 1 kişi ağır yaralandı.

HABER 23.08.2025 21:18:00
Aksaray’da Gece Yarısı Bıçaklama: 1 Ağır Yaralı

Edinilen bilgilere göre, Özbekistan uyruklu 26 yaşındaki Muhammad Ö., kız arkadaşı Adile T.’nin erkek kardeşi S.T. ile sokakta tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda S.T., yanında getirdiği bıçakla Muhammad Ö.’yü göğsünden yaralayarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Muhammad Ö., sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kaçan şüpheli S.T.’yi şuç aleti ile birlikte ykalandı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14611,06%-0,68
  • DOLAR

    43,05% 0,04
  • EURO

    50,37% 0,15
  • GRAM ALTIN

    6126,33% -0,53
  • Ç. ALTIN

    10167,41% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.