Aksaray'da GAZETECİYE SALDIRIYI KINIYORUZ

28.01.2020 12:44:00
Aksaray

27.01.2020 saat 16:15 sularında Sultanhanı Entegre Sağlık Merkezi Acil Servisine Başvuran 10 Çin vatandaşı bir hafta içerisinde Çin’den Türkiye’ye seyahat öyküsü olması nedeniyle Corona Virüs olası vaka şüphesi açısından gerekli önlemler alınarak; tanı konulması halinde tedavilerinin yapılması amacı ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri personeli tarafından korunaklı ve izole bir şekilde Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine nakli sağlanmıştır. Aynı anlarda olayı saniye saniye kamuoyuna aktarmaya çalışan gazeteciler bir hastanede bir valilik binasında koşuşturarak Tüm dünyada yankı bulan virüs haberinin detaylarını aktarmaya çalışıyorlardı

 

Ancak 27-01-2020 tarihinde saat 20.00 de meydana gelen olay basının dünyaya haber aktardığı hassas saatlerde bir Gazeteci görüntü almaya çalışırken hiç hak etmediği fiziksel saldırıya uğramştır.. gerçek niyetinin ne olduğu bilinmeyen bir sağlık görevlisi durup dururken gazetecilerin içerisine dalarak birden bire fiziksel saldırıyla İHA AKSARAY MUHABİRİ YASİN CAN kardeşimize saldırıda bulunmuştur. 

 

Saldırı esnasında Yasin canın iddiasına göre cep telefonunu alarak görüntü silme teşebbüsü esnasından mala zarar veren ve montundan asılarak yırtan ve gazeteciyi virüslü ortama sürükleyerek tehditler savuran sağlık görevlisinin bu akıl almaz tutumunu kesinlikle reddediyor ve şiddetle kınıyoruz.


 

BAĞIMSIZ MEDYA AJANSI

AKSARAY-NEVŞEHİR-NİĞDE-KIRŞEHİR

Bölgesi adına Abdulkadir Ay 


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.