Aksaray'da gazeteci İzzet Tınmaz,a saldırıya Kınama

Meslektaşımıza Yapılan Saldırıyı Kınıyoruz

HABER 10.01.2021 13:32:00
Aksaray


 Habere Giderken, önüne çıkan iki kendini bilmez tarafından darp edilen,Anadolunun sesi gazetesi Haber koordinatörlerin,den ve İlk Havadis Gazetesi İmtiyaz sahibi  Gazeteci İzzet Tınmaz’a geçmiş olsun .
Bu menfur saldırı düzenleyen kendini bilmezlerin bir an evvel yakalanarak adalete teslim edilmesi,gerekmektedir. Yılın il saldırısına uğrayan İzzet Tınmaz yalnız değildir.sahipsiz değildir.
Saadece görevleri haber almak ve haber vermek olan Gazeteciler üzerindeki bu baskı ve saldırıların bir an önce son bulmasını temenni ediyor bu menfur olayı şiddetle kınıyoruz.
Aksaray Yerel İnternet
Gazetecileri Derneği Oluşumu

ŞEHİTLER MÜZESİ RAMAZAN BAYRAMI’NDA ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN AKTÜRK’TEN AVUKATLAR GÜNÜ MESAJI

AKSARAY BAROSU BASIN AÇIKLAMASI 5 Nisan Avukatlar Günü

Rektör Arıbaş: Anadolu Ajansı 105 Yıldır Hakikatin Sesi

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK ADIM

MEDAŞ BİNASININ YIKIMI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

MHP AKSARAY KAÇEP 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ MESAJI

  • BIST 100

    9407,17%0,29
  • DOLAR

    37,99% 0,07
  • EURO

    41,52% -0,28
  • GRAM ALTIN

    3649,65% -1,63
  • Ç. ALTIN

    6046,99% -1,34

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.