Aksaray'da Feci Otobüs Kazası: 6 Ölü, 34 Yaralı

Aksaray

Olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ekibi ve jandarma sevk edildi. Yaralılar, bölgedeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Aksaray-Ankara karayolu üzerinde, Acıpınar mevkiinde bugün sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, bir yolcu otobüsünün kontrolden çıkarak devrilmesi sonucu 6 vatandaşımız hayatını kaybetti, 34 kişi ise yaralandı. Kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, bölgedeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan bazı yolcuların hayati tehlikesi devam ediyor.

Kaza ile ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmayı yürütmek üzere 3 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiği öğrenildi. Yetkililer, kazanın meydana geliş nedenini aydınlatmak için incelemelerin titizlikle sürdürüldüğünü belirtti.

Olay yerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın kimlik tespit çalışmaları devam ederken, yetkililer kazada hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. Yaralıların tedavileri sürerken, kazanın oluş sebebiyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.

Aksaray Valiliği tarafından yapılan açıklamada, hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar dilendi.

Soruşturma Devam Ediyor

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında, olayın tüm detaylarının araştırıldığı ve titizlikle takip edildiği bildirildi. Kazanın meydana geldiği bölgede trafik yoğunluğu nedeniyle ekiplerin dikkatli bir çalışma yürüttüğü, benzer kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin gözden geçirileceği ifade edildi.

Kazanın tam olarak neden meydana geldiği, teknik ve adli incelemeler sonucunda belirlenecek.
 



  • BIST 100

    8956,93%-0,50
  • DOLAR

    34,29% 0,51
  • EURO

    37,23% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2986,65% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4946,35% 0,79

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.