Aksaray'da feci Kaza Yapan Otobüs Şoförü Tutuklandı

Aksaray-Ankara Karayolunda Feci Otobüs Kazası 6 Kişi Hayatını Kaybetti, Şoför Tutuklandı

HABER 19.10.2024 00:56:00
Aksaray

Aksaray-Ankara Karayolunda Feci Otobüs Kazası: 6 Kişi Hayatını Kaybetti, Şoför Tutuklandı

Aksaray-Ankara karayolunun Acıpınar mevkisinde sabah saat 07:00 sularında meydana gelen otobüs kazasında 6 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Kazanın ardından yapılan incelemelerde, otobüsün sürücüsü Nurhan Hazer (60), kazaya neden olduğu ve birçok kişinin ölümüne, çok sayıda kişinin yaralanmasına sebep olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan sürücü Hazer’in işlemleri tamamlandıktan sonra Aksaray Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Savcılık tarafından hakkında tutuklama talep edilen şoför, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kazanın ardından yaralılar, Aksaray’daki çeşitli hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı. Olayın nasıl meydana geldiği ve olası ihmallerin tespit edilmesi amacıyla kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

Kazayı duyan yolcu yakınları, Balıkesir, Bandırma ve Çanakkale’den Aksaray’a geldi. Yaralıların tedavi süreçleri devam ederken, bir yaralı yakını annesinin yoğun bakımda, babasının ise normal serviste tedavi gördüğünü belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, kazanın yaşandığı ilk andan itibaren Psikososyal Destek (PSD) ekiplerini hastanelere yönlendirdi. Kazadan etkilenen vatandaşlara ve yakınlarına yönelik psikolojik destek hizmetleri sürdürülüyor. Yetkililer, kazazedelerin tedavi sürecine her türlü desteği sağlamaya devam ettiklerini belirtti.


Öğretmenlik Mesleği Kanunu Resmî Gazete’de Yayımlandı Eğitimde Yeni Düzenlemeler

Aksaray'da feci Kaza Yapan Otobüs Şoförü Tutuklandı

Aksaray-Ankara Yolunda Tur Otobüsü Kazası Hayatını Kaybedenler ve Yaralılar İçin Taziye Mesajı

SELÇUKLU CAMİ VE KÜLLİYESİ İLMEK İLMEK İŞLENİYOR

AKSARAY AKADEMİ’DE DÜZENLENECEK MESLEKİ KURSLAR İÇİN BAŞVURULAR BAŞLADI

Güvenlik ve Terör Uzmanı Albay Coşkun Başbuğ, Aksaray’da Çarpıcı İddialarda Bulundu

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı

  • BIST 100

    8793,61%-2,32
  • DOLAR

    34,21% 0,28
  • EURO

    37,17% 0,50
  • GRAM ALTIN

    2993,58% 1,34
  • Ç. ALTIN

    4960,24% 1,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.