Aksaray'da  Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Genç Kadın Ağır Yaralandı

Olay akşam saatlerinde paşacık mahallesin de meydana geldi

ASAYİŞ 23.12.2024 01:31:00
Aksaray

   Edinilen bilgiye göre Aksaray Paşacık Mahallesi 1616 sokakta ikamet eden Azra Ş.Ş. (22) adlı kadın şuan bilinmeyen bir nedenden dolayı eski eşi olduğu  iddia edilen Gürsel G.’ile arasında tartışma başladı. Çıkan tartışmada Azra Ş.Ş.adlı kadın Gürsel G.’nin yanında bulundurduğu bıçakla bıçaklandı.

Tartışma sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri ağır yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine nakletti. Burada tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin olduğu bildirilirken olay yerinden kaçan şahıs için  polis olayla ilgili inceleme başlattı.

İYİ Parti Aksaray Teşkilatından Polis Teşkilatına Anlamlı Ziyaret

ASÜ'de protokol ve görgü Kuralları Anlatıldı

Türkiye Şampiyonu Kayra Nil Çelikkkanat ASÜ’nün gururu oldu

BAŞKAN DİNÇER’DEN POLİS HAFTASI KAPSAMINDA ZİYARET

BAHAR AYIYLA BİRLİKTE AKILLI BİSİKLET İSTASYONLARI YENİDEN HİZMETE ALINDI!

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN BEDİÜZZAMAN CADDESİ’NE MODERN DOKUNUŞ

MİLLETVEKİLİ ALTINSOY’DAN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,06% 0,38
  • EURO

    43,15% 1,41
  • GRAM ALTIN

    3959,35% 2,28
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.