Aksaray'da  Eski Eşi Tarafından Bıçaklanan Genç Kadın Ağır Yaralandı

Olay akşam saatlerinde paşacık mahallesin de meydana geldi

ASAYİŞ 23.12.2024 01:31:00
Aksaray

   Edinilen bilgiye göre Aksaray Paşacık Mahallesi 1616 sokakta ikamet eden Azra Ş.Ş. (22) adlı kadın şuan bilinmeyen bir nedenden dolayı eski eşi olduğu  iddia edilen Gürsel G.’ile arasında tartışma başladı. Çıkan tartışmada Azra Ş.Ş.adlı kadın Gürsel G.’nin yanında bulundurduğu bıçakla bıçaklandı.

Tartışma sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Sağlık ekipleri ağır yaralı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine nakletti. Burada tedavi altına alınan kadının hayati tehlikesinin olduğu bildirilirken olay yerinden kaçan şahıs için  polis olayla ilgili inceleme başlattı.

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN UYARI SOĞUĞA KARŞI İZOLE EDİLMEYEN SU SAYAÇLARI DONABİLİR

Drift Yapan Sürücüler Sivil Trafik Polislerine Yakalandı

kaçakcılara geçit yok

Alparslan Türkeş Bulvarı’nda Motosiklet Kazası: 2 Genç Yaralandı

Otomobil ile motosiklet çarpıştı 1 yaralı

AKSARAY, UNESCO ÖĞRENEN ŞEHİRLER AĞI’NA TÜRKİYE’DEN KABUL EDİLEN İKİ ŞEHİRDEN BİRİ OLDU

Aksaray’da Aile İçi Tartışma Kanlı Bitti: 1 Kişi Ağır Yaralı

  • BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5959,25% 0,12
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.