Aksaray'da eşini av tüfeği ile vurdu kendiside aynı tüfekle yaşamına son verdi

Bugün sabah saatlerinde Gülağaç ilçesi Atatürk mahallesinde ikamet eden Dört çocuk babası Muhterem Uzun ,Eşi Ayşe Uzun’u yaraladı,ardından aynı silahla yaşamına son verdi.

ASAYİŞ 21.02.2021 16:19:00
Aksaray

 Haber - Betül Teke -Aksaray ili Gülağaç ilçesinde ,ikamet eden ve mahalle sakinleri tarafından da sevilen  Muhterem U. sabah saatlerinde önce eşini vurdu,ardından da aynı silahla kendini vurarak ölmek istedi.

Eşiyle aralarından neden olduğu bilinmeyen bir tartışma sonrasında, sinirlerine hakim olamayan Muhterem U,önce eşi Ayşe U’yu vurdu. Onun öldüğünü zannederek ardından da kendini vurdu.

Olayın Gülağaç emniyetine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen Emniyet ekipleri,Muhterem U(1958)un hayatını kaybettiğini, eşi Ayşe U(1961)un ise yaralı olduğunu tespit. etti.

Eşiyle girdiği tartışma sonrasında evde bulunan av tüfeği ile eşinin dizlerine ateş eden Muhterem Uzun’un kendisinide vurduktan sonra olay yerinde öldüğü öğrenilirken,eşi Ayşe U’u dizlerinden vurduğu öğrenildi.

Yaralı Ayşe U ve hayatını kaybeden Muhterem U ve Ayşe U'nun dört çocukları vardı Dört çocuk babası Muhterem U’un hayatını kaybettiği ve eşi Ayşe U,un hafif.yaralı olduğunu bildirildi.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.