Aksaray'da Drone İle Trafik Denetlemesi

Aksaray'da Drone İle Trafik Denetlemesi

HABER 3.11.2020 15:14:00
Aksaray

Aksaray’dan İzmirli Depremzedelere 6 Tır Yardım Malzemesi Gönderildi
Aksaray Valiliği ve Belediye Başkanlığınca başlatılan "Aksaray'ın Kalbi İzmir İçin Atıyor" yardım kampanyasında toplanan yardım malzemelerinin bulunduğu 6 tır, İzmir'e yola çıktı.
İzmir'de yaşanan depremin ardından başlatılan kampanya kapsamında, 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ve Belediye binası önüne kurulan çadırlarda toplanan temel gıda maddeleri ve battaniyelerden oluşan barınma malzemeleri, 23 Nisan İlkokulunun bahçesinde düzenlenen törenin ardından İzmir'e uğurlandı.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, tırların uğurlanması için düzenlenen törende yaptığı konuşmasında temel gıda ve kullanılmamış battaniyelerden oluşan 6 tırı İzmir'e uğurladıklarını söyledi.
Türk milletinin zor zamanlarda birbirine sıkı sıkıya kenetlenebilme özelliği olduğunu belirten Aydoğdu, şunları kaydetti:
"Acılarını, paylaşarak atlatabilen dünyadaki nadir milletlerden biriyiz. Biz yardım kampanyasını duyurduktan sonra halkımız yardım seferberliği için birbiriyle yarıştı. Çok duygusal anlar yaşadık. Çeyizi için sakladıklarını veren genç kızlarımız, evindeki battaniyeyi getiren vatandaşlarımız oldu. Buradan da anlaşılacağı gibi bu millet kolay kolay yıkılmaz, parçalanmaz ve asla bölünmez. Tırlarımızı İzmir'e doğru yolcu ettik. İnşallah en kısa zamanda İzmir'in acılarını hep birlikte sararız. Aksaray tarihten beri üzerine düşen misyonu hakkıyla yerine getirdi. Bu kampanyaya emeği geçen herkesle gurur duyuyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Evren Dinçer ise depremin yaşandığı saatten itibaren deprem bölgesine destek verme gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Dinçer, kampanyaya destek olan herkese teşekkür etti.
Yardım malzemelerinin İzmir’e uğurlama törenine, Vali Hamza Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş,  kamu kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. 

Anahtar Kelimeler: Aksaray' Drone Trafik Denetlemesi

Kavşakta Kaza Araçlar Hurdaya Döndü, 1 Yaralı

Aksaray-Konya Yolunda Kaza: 4 Kişi Yaralandı

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN 7/24 HİZMET VERECEK

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

Vali Kumbuzoğlu ve Belediye Başkanı Dinçer, Hamidiye Kentsel Dönüşüm proje alanını ziyaret etti.

Aksaray'Tacin de İntihar Girişimi polis ikna ederek önledi

Aksaray-Konya Yolunda Saman Yüklü Tırda Yangın Paniği

  • BIST 100

    10729,49%-0,92
  • DOLAR

    41,19% 0,20
  • EURO

    48,31% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4758,20% 1,43
  • Ç. ALTIN

    7652,82% 1,73

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.