Aksaray'da dini nikahlı eşini 9 yerinden defalarca bıçakladı

44 yaşındaki Yeter.Ç imam nikahlı eşi tarafından bıçaklandı Aksaray,da 44 yaşındaki Yeter,Ç. imam nikahlı eşi tarafından tartışma sonucu evde bıçaklanarak ağır yaralandı.

ASAYİŞ 16.05.2021 18:26:00
Aksaray

Aksaray,da'Hasas Mahallesi 6601 Sokak Divanoğlu Apartmanı 2. katta bulunan  dairede olay  meydana geldi.
 Boşandıgı eşi bayram.Ç ile tekrar imam nikahlı olarak birlikte yaşamaya başlayan Yeter.Ç . ile  Bayram.Ç arasında evde tartışma yaşandı. tartışma sonrası öfkesini alamayan imam nikahlı eşi mutfaktan aldıgı bıçak ile eşi Yeter.Ç'yi defalarca bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. kadının çıglıklarını duyan bina sakinleri hemen  112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Yeter.Ç , ambulansla Asü Aksaray Egitim Ve Araştırma Hastanesine Kaldırıldı. yaralı kadının durumu ciddiyetini korudugu ögrenirken Kaçan şüpheli Bayram.Ç. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Aksaray’da Gurbetçi Ailenin Otomobili Takla Attı: Ölü Sayısı 2’ye Yükseldi

Aksaray’da Feci Kaza: 1 Ölü, 4 Yaralı

Aksaray’da Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı: 2 Yaralı

Aksaray’da Motosiklet ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Okul Bahçeleri Spor Alanı Oldu: Sertifika Töreniyle Proje Başarıyla Tamamlandı

ASÜ’den kalite açılımı: Süreçler yenileniyor, hedefler büyüyor

Aksaray Ekecik Bulvarı’nda Zincirleme Kaza: Sürücü Olay Yerinden Kaçtı

  • BIST 100

    10895,16%0,23
  • DOLAR

    40,89% 0,06
  • EURO

    47,87% 0,04
  • GRAM ALTIN

    4408,70% 0,59
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.