Aksaray'da deaş üyeleri yakalandı

Aksaray'da deaş üyeleri operasyon ile yakalandı

HABER 9.07.2024 11:25:00
Aksaray

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak maksadıyla çalışmalarımıza aralıksız devam edilmektedir.

 Bu kapsamda; Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Jandarma Genel Komutanlığı TEM Daire Başkanlığının koordinesinde, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı TEM, KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince, dini istismar eden terör örgütlerinin faaliyetlerinin açığa çıkarılması maksadıyla yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; 6415 Sayılı Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet ettiği tespit edilen DEAŞ üyesi S.K., İ.K., E.G. ve F.Ç. isimli şahısların yakalanması amacıyla, Aksaray Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile Aksaray merkezli üç ilde (Aksaray-Ankara-Niğde) eş zamanlı düzenlenen operasyon sonucunda isimleri belirtilen (4) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan (4) şüpheli şahıs, Aksaray İl Jandarma Komutanlığında işlemlerinin tamamlanmasını müteakip adli makamlara sevk edilmiş olup, çıkarıldıkları mahkemece İ.K., E.G. ve F.Ç. isimli şahıslar adli kontrol şartı ile serbest bırakılmış, S.K. isimli şahıs ise tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

 Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve Terör Örgütlerine üye şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir.

Anahtar Kelimeler: Aksaray' üyeleri yakalandı

ASÜ’den sağlık alanında anlamlı iş birliği

TÜBİTAK destekli proje ile çömlek peyniri geleceğe taşınacak

SELÇUKLU KÜLLİYESİ ALTINDA YER ALAN KAPALI OTOPARK TAMAMLANIYOR

Aksaray’da Narkotik Operasyonları: 19 Gözaltı, 2 Tutuklama

İzmir'deki Orman Yangınında Şehit Olan Dozer Operatörü İbrahim Demir’e Veda Töreni

Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Çeşme’deki Orman Yangınına Destek

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

  • BIST 100

    10107,68%-1,64
  • DOLAR

    39,98% 0,30
  • EURO

    46,89% -0,15
  • GRAM ALTIN

    4291,02% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6812,98% 0,09

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.