AKSARAY'DA CORONA VİRÜS'E KARŞI BÜYÜK MÜCADELE

HABER 23.03.2020 14:49:00
AKSARAY

AKSARAY BELEDİYESİ CADDE, SOKAK VE MEYDANLARI DEZENFEKTE EDİYOR

Aksaray Belediyesi, yeni tip korona virüse karşı il genelinde yürüttüğü mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde, meydan ve kamusal alanlar yıkanıp dezenfekte ediliyor.

aksaray korona virüsü

Aksaray Belediyesinin bünyesinde oluşturduğu dezenfekte ekibi, şehrin en kalabalık cadde sokak, meydanlarda ve kamusal alanlarında mikrop ve virüsleri yok eden antiviral özelliğe sahip aktif yüzey temizlik ürünleri ile dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Belediye ekipleri, gün boyunca sürdüğü dezenfekte çalışmalarını şehir meydanında sürdürdü. 15 Temmuz Milli İrade Meydanı bol köpüklü su ile yıkandıktan sonra dezenfekte edildi.

15 Temmuz Milli İrade Meydanı

Belediye Başkanı Evren Dinçer, korona virüsle mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Virüsle mücadelede en önemli noktanın “evde kalmak” olduğunu belirten Başkan Dinçer, “Kronik rahatsızlığı olanlar, risk grubunda bulunan vatandaşlarımıza evde kalmalarını tavsiye ediyoruz. Hemşehrilerime zorunlu olmadıkça evden çıkmamalarını öneriyoruz. Çünkü sağlığımız her şeyden daha önemlidir.

Her hastalık gibi bu virüse karşı da bireyler olarak göstereceğimiz dikkat ve alacağımız tedbirler en etkili korunma yöntemi olacaktır. Bakanlıklarımız tarafından belirtilen kurallara uyduğumuz sürece bu zor günleri hep birlikte atlatacağımızı düşünüyorum” dedi.

Başkan Dinçer, evde kalan 60 yaş ve üstü vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanacağını belirterek 444 55 68 Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi Numarası ile 0552 888 68 68 whatsapp hattını 7 gün 24 saat açık olduğunu kaydetti.


Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Öğretmenlerle İftarda Buluştu

Validen gençlere hodri meydan 'Çaylar demli olsun, sohbet koyu olacak

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

  • BIST 100

    9073,5%-0,07
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.