Aksaray'da cinnet geriren koca dehşet saçtı

Eşiyle yaptığı tartışma neticesinde cinnet geçiren Ekrem A. pompalı tüfekle önce eşi Cennet A.i vurdu, arkasından da kendisini vurarak intihar etti. Kârı Koca hayatlarını kaybettiler.

ASAYİŞ 13.03.2021 00:21:00
Aksaray

Aksaray’da cinnet geçiren 62 yaşındaki adam 61 yaşındaki tartıştığı eşini nedeni henüz belirlenemeyen sebepten öldürdü. Eşini öldüren adam daha sonra aynı silah ile hayatına son verdi.

Olay Akşam saatlerinde Aksaray Merkez Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5202 sokak 11 nolu müstakil evde gerçekleşti. Henüz sebebi öğrenilemeyen bir sebepten 61 yaşındaki eşi Cennet Alptekin ile tartışan 62 yaşındaki Ekrem A, tartışmanın sonucunda evdeki silahı ile eşi Cennet A’.yı öldürdü. Karısını öldüren 62 yaşındaki Ekrem A, aynı silah ile yaşamına son verdi. Silah seslerini duyan komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları incelemede 62 yaşındaki Ekrem A. ile 61 yaşındaki eşi Cennet A’olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerine çağırılan Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, olay yeri inceleme ekipleri ve cinayet büro ekiplerinin olay yerindeki incelemesinin ardından karı koca çiftinin cansız bedenleri Otopsi yapılmak üzere Aksaray Eğitim ve araştırma hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis Olayın sır perdesini aralamak için inceleme başlattı.


Anahtar Kelimeler: Aksaray' cinnet geriren dehşet saçtı

AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.