Aksaray'da Çiçekçi Emrah'tan Yeni Girişim: Particim Mağazası Görkemli Bir Törenle Açıldı

Aksaray'da çiçekçilik sektöründe tanınan Emrah Bilgin, Particim mağazasıyla parti ve organizasyon malzemeleri alanında hizmet vermeye başladı. Açılış töreni büyük ilgi gördü.

HABER 8.02.2025 20:38:00
Aksaray

 

Aksaray'da uzun yıllardır çiçekçilik sektöründe hizmet veren Emrah Bilgin, yeni işyeri Particim'i görkemli bir açılış töreniyle hizmete sundu. Parti malzemeleri, süsleme ürünleri ve hediyelik eşya alanında faaliyet gösterecek olan işyeri, Aksaray halkı ve esnaflardan büyük ilgi gördü.

Açılışta Yoğun Katılım

Aksaray Belediyesi Başkan Yardımcısı yakup kadri perek ,CHP  İlbaşkanı Bilal Özdemir  , Naci Bilgin ve Müyesser Bilgin  açılış kurdalesini kesti , Kılıçaslan Mahallesi Atatürk Bulvarı Kurtuluş Kavşağında hizmet verecek olan Particim'in açılış kurdelesini keserek resmi açılışı gerçekleştirdi.

Açılışa Aksaray esnafı, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılış töreni boyunca misafirlere ikramlarda bulunulurken, işyeri sahibi Emrah Bilgin, katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Aksaray'a Yeni Bir Alışveriş Noktası

Particim, Aksaray'da organizasyon ve kutlama düzenlemek isteyenler için geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Doğum günleri, nişan, düğün ve diğer özel günler için çeşitli parti malzemeleri ve süsleme ürünleriyle hizmet verecek olan işyeri, uygun fiyat ve kaliteli ürün anlayışıyla bölge halkının beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Emrah Bilgin'den Teşekkür Mesajı

Açılış sonrası duygularını dile getiren Emrah Bilgin, "Yıllardır Aksaray halkına çiçekçilik alanında hizmet veriyoruz. Şimdi ise Particim ile yeni bir sektörde de halkımızın yanında olacağız. Açılışımıza katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Aksaray'da parti ve organizasyon malzemeleri konusunda yeni bir adres olan Particim, şehrin en işleklik noktalarından biri olan Kurtuluş Kavşağı'nda hizmet vermeye başladı. Aksaraylılar, artık ihtiyaçlarını yerel bir işyeri olan Particim'den temin edebilecek.
 

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Tarım Orman Şehrin Güvencesi" Programına Konuk oldu

  • BIST 100

    10234,66%0,45
  • DOLAR

    39,88% 0,27
  • EURO

    47,01% -0,17
  • GRAM ALTIN

    4289,56% -0,11
  • Ç. ALTIN

    6837,43% 0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.