Aksaray'da boşanma aşamasındaki eşini öldüren zanlı tutuklandı

ASAYİŞ 16.05.2020 18:17:00
Aksaray

Bugün Hakim Karşısına çıkartılan katil koca Harun B.  polise ifadesinde  ağır tahrik altındaydım diyerek kendini savundu ifadesi alındıktan sonra Aksaray F Tipi Cezaevine Gönderildi

Olay dün saat 15.30 sıralarında Paşacık Mahallesi  meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Selda B. (23) ve eşi Harun B. arasında bilinmeyen bir nedenden tartışma çıktı . kocası Mahmut b. tarafından Selda nın  6 yerinden bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürüldüğü anlaşılmıştı.
Olayın ardından kaçan Harun B. akşam saatlerinde polisi arayıp adresini vererek teslim oldu. Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşiltepe Köyünde bir evde polise teslim olan Harun B.  gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürlülerek ifadesi alındı

boşanma davası süren ayrı yaşadığı eşi Selda B. (23) 6 yerinden bıçaklayıp, boğazını keserek öldüren Harun B.(28), 3 yaşındaki kızı ve 6 yaşındaki oğluna bayramlık kıyafet alıp, talihsiz kadının evine gittiği ortaya çıktı. Eşini, kendisini aldattığı için öldürdüğünü iddia eden Başaran ifadesinde, ''Boşanmak için benden 100 bin lira istedi. Beni aldatıyordu, olay günü de bir erkekle telefonla görüşüyordu. Tartıştık ve bıçakladım'.' dedi.
Olay, dün saat 15.30 sıralarında, Paşacık Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Bir yurtta işçi olarak çalışan Harun Başaran, boşanma davası süren ayrı yaşadığı eşi Selda B, 3 ve 6 yaşındaki çocuklarının gözü önünde bıçaklayıp, öldürdü.
CİNAYETİ ÇOCUKLARIN AĞLAMASI ORTAYA ÇIKAR

Balkona çıkan çocukların ağlaması üzerine  Gürültüyü duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri ve polisin evde yaptığı kontrolde Selda B.’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
. Eve gelen ekipler, Selda B, cansız bedenini buldu. Selda nın  6 yerinden bıçaklanıp, boğazı kesilerek öldürüldüğü saptandı.
Soruşturma devam ederken çocuklar kortuma altına alındı


AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER BELEDİYE PERSONELLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

AKSARAY BELEDİYESİ SÜNNET ŞÖLENİ İÇİN KAYITLAR BAŞLADI

  • BIST 100

    9570,65%0,42
  • DOLAR

    32,52% 0,23
  • EURO

    34,83% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2487,91% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4201,71% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.