Aksaray'da Bayan Otel odasında çok sayıda ilaç içerek intihar teşebbüsünde bulundu

Aksaray Haber,Aksaray Kent Haber,Aksaray Haberleri

ASAYİŞ 13.03.2021 22:45:00
Aksaray

Aksaray'da 36 yaşındaki bir kadın Otel odasında çok sayıda ilaç içerek yaşamına son vermeye kalktı. Ailesinin kayıp müracaatı ardından otel konaklama sistemini kontrol eden polis kayıp olarak aranan bayan şahısın Aksaray'da bir otelde konakladığını öğrenip otele gitti kapı açılmaması üzerine yedek anahtar ile açılan odada genç kadın hareketsiz baygın vaziyette buldu.

Olay Aksaray merkez Minarecik mahallesi Turizm Caddesi üzerinde bulunan bir otelde gerçekleşti.  36 yaşındaki Z.K. isimli bayan şahıs iddialara göre yakınları tarafından yurt dışına gönderilmek üzere hava yolu şirketinden bilet aldı. 36 yaşındaki Z.K. isimli bayan hava limanında son anda uçağa binmekten vaz geçerek ilk otobüsle Aksaray'a gelerek Aksaray merkez Minarecik mahallesi Turizm Caddesi üzerinde bulunan bir otelden yer ayırttırdı. Uçağa binmediğini fark eden yakınları  36 yaşındaki Z.K. isimli bayan hakkında kayıp başvurusunda bulundu. Ailesinin kayıp müracaatı ardından otel konaklama sistemini kontrol eden polis kayıp olarak aranan bayan şahısın Aksaray'da bir otelde konakladığını öğrenip otele gitti kapı açılmaması üzerine yedek anahtar ile açılan odada genç kadın hareketsiz baygın vaziyette buldu. Odada çok sayıda ilaç kutuları ve bunlara ait boş içilmiş tablet kutuları bulan Aksaray Cinayet Büro ekipleri hemen olay yerine sağlık ekibi istedi. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından 36 yaşındaki Z.K. isimli bayanı Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk etti. Otel odasında çok sayıda ilaç içerek hayatına son vermek isteyen 36 yaşındaki Z.K. isimli bayanın hayatı tehlikesi devam ediyor. Polis olay ile ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.


AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,06
  • EURO

    34,73% -0,68
  • GRAM ALTIN

    2434,79% -0,04
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.