Aksaray'da Alkollü Sürücü Aracıyla Gölete Uçtu

HABER 28.05.2020 01:12:00
Aksaray

68 AAV 931 Plakalı hafif ticari aracı kullanan Aşırı alkollü Fevzullah Ş. (40)   Aksaray'ın Ortaköy ilçesi Balcı Kasabası,girişinde bulunan  Kepir göleti yakınından geçerken direksiyon hakimiyetini kaybederek aracı ile göletin serin sularına uçtu. Yoldan geçenlerin yardımıyla araçtan çıkartılan aşırı alkollü sürücüyü olay yerine giden  Sağlık ekipleri tedavi için ikna etmek için yoğun çaba harcadılar.

Olay yerine giden Ortaköy itfaiyesi görevlileri ve çevredeki vatandaşların yardımıyla alkollü sürücü Ambulansa bindirilerek Ortaköy Devlet Hastanesine  götürüldü.

Hastaneyi birbirine kattı

Alkollü sürücü Fevzullah Ş. (40)  tedavi için götürüldüğü Ortaköy devlet Hatanesi Acil servisi görevlilerine zorluk çıkartılması üzerine Jandarma ek görevli göndererek saldırgan tavırlar sergileyen Alkollü sürücü Fevzullah Ş. (40)tedavisinin ardından  ifade için Ortaköy Jandarma karakoluna götürüldü.

Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

 

Seyir Halindeki Vincin Bomu Açıldı, Üst Geçide Çarptı: 1 Yaralı

Tokat'ta 5,5 büyüklüğünde deprem

Aksaray'da Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti, Aydınlatma Direğine Çarptı: 1 Yaralı

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 1 Kişi Yaralandı

Aksaray’da Soba Bacası İhbarı Mahallede Korku Yarattı

Aksaray’da Motorsiklet Kazası: 2 Kişi Yaralandı

Aksaray’da Kavşakta Kaza: 2 Kişi Hafif Yaralandı

  • BIST 100

    16060,32%-1,40
  • DOLAR

    44,18% 0,15
  • EURO

    50,77% -0,32
  • GRAM ALTIN

    7258,20% 0,73
  • Ç. ALTIN

    11667,12% -0,81

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.