Aksaray'da 500 Bin Doldurulmuş Makaron Ele Geçirildi

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı'nın emir ve talimatları doğrultusunda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonlarda, kaçakçılığın önlenmesine yönelik önemli bir başarıya imza atıldı.

HABER 23.10.2024 18:01:00
Aksaray

Yapılan çalışmalar neticesinde 500.000 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Operasyon kapsamında, kaçak tütün ürünleriyle bağlantılı olduğu tespit edilen M.S. (40) hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan yasal işlem başlatıldı.

Aksaray polisi, kaçakçılık faaliyetleriyle mücadeleyi kararlılıkla sürdüreceklerini belirterek vatandaşlardan şüpheli durumları bildirmeleri konusunda çağrıda bulundu.

Aksaray’da iki aracın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Aksaray'da alkollü sürücü zincirleme kaza yaptı

Aksaray’da Tır ile Otomobil Çarpıştı: Şans Eseri Yaralanan Olmadı

Aksaray OSB’de Feci Kaza: Direğe Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti

Aksaray’da Otomobil ile Bisiklet Çarpıştı: 2 Yaralı

AK PARTİ HEYETİNDEN MUHTARLAR GÜNÜ ZİYARETİ

Aksaray'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 16 Yaşındaki Sürücü Yaralandı

  • BIST 100

    10941,79%3,14
  • DOLAR

    41,93% -0,15
  • EURO

    48,75% -0,23
  • GRAM ALTIN

    5539,53% -0,59
  • Ç. ALTIN

    9439,52% -0,12

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.