Aksaray'da 2020 YILININ EN BÜYÜK YATIRIMI AKSARAY’A HAYIRLI OLSUN

2020 YILININ EN BÜYÜK YATIRIMI AKSARAY’A HAYIRLI OLSUN

HABER 20.08.2020 16:06:00
Aksaray

28 Ülkede 608 Mağazası olan ve Türkiye’nin Tekstil Devlerinin başlarında gelen LCW Waikiki, Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde 560 bin mt2 alan üzerine 350 bin mt2 kapalı alan ile 2020 yılının en büyük yatırımını yapıyor. 

Konu hakkında açıklamada bulunan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş yaptığı açıklama da; “Geçtiğimiz aylar içerisinde LWC Waikiki yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, 2020 Yılının en büyük yatırımı Aksaray’a hayırlı olsun. Günlerce firma yetkilileri görüşerek Aksaray’ın avantajlarından mevcut potansiyelinden ve imkanlarından bahsederek kendilerini şehrimize davet etmiştik. Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız Evren Dinçer, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüz, Ahiler Kalkınma Ajansımız ve Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneğimizle bu yatırımın şehrimize kazandırılması için seferber olduk ve sonunda Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentine Lcw Waikiki fabrikasını kazandırdık. Bu yatırım kapsamında Organize Sanayi Bölgemizde Toplamda 560 bin mt2 alan üzerine 350 bin mt2 kapalı bina ve 4000 yeni istihdamın sağlanacağı bir tekstil fabrikası inşa edilecek. Göreve geldiğimiz günden bu yana yatırımcılara çağrıda bulunuyoruz. Aksaray her alanda yatırımcılar için bulunmaz bir şehirdir. Büyük sanayi kentlerinde yaşanan sıkıntıların yaşanmadığı, yatırımın her noktada kazan. Getirdiği bir şehir olduğunu üstüne basa basa dile getirdik. Bizim bu savunduğumuz noktaları tüm yatırımcılar detaylı olarak fizibilite ettikten sonra ne denli doğru olduğunu bilerek Aksaray’a yatırım kararı almaktadırlar. İşte bu noktada tüm yatırımcılarımıza sesleniyorum. Aksaray’a gelin ve Aksaray’da yatırım yapmanın doğruluğunu sizlerle paylaşalım. Bizim bir sloganımız var “Gelecek Türkiye’nin Sanayi Kentini Aksaray’da İnşa Ediyoruz” diye bu sloganımızdan yola çıkarak çalışmalar yapacağımızı dile getirerek son yılların en büyük yatırımının şehrimize hayırlı olmasını diliyor bu yatırımın kazandırılmasın emeği geçen Aksaray Valimiz Hamza Aydoğdu, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız Evren Dinçer, Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüz, Ahiler Kalkınma Ajansımız ve Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneğimize teşekkür ediyorum” Dedi.


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,30
  • EURO

    35,07% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2307,09% 1,31
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.