Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü, Aksaray’da düzenlenen törenle büyük bir coşkuyla kutlandı. Tören öncesinde, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu,

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Belediye Başkan Vekili Yakup Kadri Perek, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’na kadar “Kahramanlar Gurur Yürüyüşü” gerçekleştirildi. Yürüyüşün ardından şehit yakınları ve gazilerle selamlaşan Vali Kumbuzoğlu, onlarla bir süre sohbet etti.

Gaziler Günü programı, Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Özcan, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Dağ ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Mehmet Akbulut’un Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasıyla başladı. Törende saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu.

Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şube Başkanı Mustafa Dağ, yaptığı konuşmada, zafer günlerine ve kahraman gazilere layık oldukları değerin her zaman verilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Bugün huzur içinde yaşıyorsak bunu kahraman gazilerimize borçluyuz” dedi.

Program, şiirlerin okunmasıyla sona erdi. Tören sonrası Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, gazileri Valilik makamında kabul ederek, onlarla sohbet etti ve şehitler ile gazilerin devlet ve millet olarak her zaman yanlarında olduklarını bir kez daha dile getirdi.

 

 



  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

HABERLER

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.