Aksaray'da 14 Yıl Hapis Cezası Bulunan şahıs Tutuklandı

Aksaray'da Aranan Şahıs Yakalandı: 14 Yıl Hapis Cezası Bulunan B.E. Tutuklandı

ASAYİŞ 4.12.2024 15:24:00
Aksaray

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanarak adli makamlara teslim edilmesi amacıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen istihbari çalışmalar sonuç verdi.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan aranan ve hakkında “14 yıl 10 ay 22 gün” kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.E. isimli şahıs, Aksaray Merkez ilçe sınırları içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheli, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanan B.E., cezaevine gönderildi.

Aksaray İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada, suç ve suçlularla mücadeleye yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulandı.

BAŞKAN AKTÜRK AKSARAY’A SAĞLIKTA TARİHİ YATIRIMI DUYURDU

JEOLOJİ MÜHENDİSLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

AKSARAY’DA ÇOCUKLAR VE GENÇLER BİLİMLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

ASÜ’lü akademisyenlerden özgün uçuş kontrol teknolojileri geliştirecek proje

Aksaray'da Parkta Silah Kazası: Genç Kadın Kendi Silahıyla Yaralandı

HAMİDİYE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ TAMAMLANIYOR

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 25 Gözaltı, 6 Tutuklama

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.