AKSARAY'A ACİL ÇEVRE YOLU YAPILMALI VE E-90 KARAYOLU ŞEHRİN DIŞINA ALINMALIDIR

MHP Aksaray İl Başkanı Av Mustafa Çölkesen 'nin E-90 Karayolu ve Çevre Yolu Yapımı ile ilgili Basın Açıklaması

HABER 2.12.2021 19:20:00
AKSARAY
MHP Aksaray İl Başkanı Av.Mustafa ÇÖLKESEN yaptığı yazılı açıklamada;
"Yıllardır Aksaray'ın kanayan yarası olan ve şehrin ortasından geçen, bazı mahalleler ile şehir merkezini birbirinden ayıran E-90 karayolu en kısa zamanda şehrin dışına alınmalıdır.
Çünkü yoğun trafiğin olduğu ve "uluslararası yol vasfında olan" ancak ne yazık ki mahalleler arasında kalan bu yoldan karşıya geçmek isteyen insanlarımız kazalara maruz kalmaktadır. 
Son olarak dün bu yoldan karşıya geçmek isteyen bir vatandaşımız daha kaza sonucu vefat etmiştir. Bu durum hepimizi çok üzmüştür. Kendisine Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz.
Çevre il ve hatta ilçelerde dahi çevreyolu olduğunu düşünürsek, şehir merkezinden böyle uluslararası bir yolun geçmesi Aksaray'ımıza yakışmıyor. İlimize acilen çevreyolu yapılmalı ve bu uluslararası  E-90 karayolu şehrin dışına alınmalıdır." dedi.

Aksaray’da 1120 Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi: 3 Kişi Tutuklandı

Aksaray’da Otomobil Sulama Kanalına Uçtu: 2 Yaralı

Aksaray–Nevşehir Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Ağır Yaralı

Aksaray’da Gece Saatlerinde trafik Kaza:sı 1 Kişinin Ayağı Kırıldı

Aksaray’da Gece Saatlerinde Trafik Kazası: 1 Kişi Yaralandı

Aksaray'da Feci Kaza: Baba Hayatını Kaybetti, Ailesi Yaralandı

Aksaray'da Karşıdan Gelen Araca Çarpmamak İçin Manevra Yaptı: 2 Kişi Yaralandı

  • BIST 100

    15954,59%-0,83
  • DOLAR

    44,17% 0,04
  • EURO

    50,81% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7116,31% 0,11
  • Ç. ALTIN

    11534,35% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.