AKSARAY ZABITASINA ORYANTASYON EĞİTİMİ

AKSARAY ZABITASINA ORYANTASYON EĞİTİMİ

HABER 23.02.2021 12:59:00
AKSARAY ZABITASINA ORYANTASYON EĞİTİMİ

Aksaray Belediyesi bünyesinde göreve yeni başlayan Zabıta memurlarına, Zabıta Müdürlüğü tarafından oryantasyon (yönlendirme, uyum ve alıştırma) eğitimi verildi.

Aksaray Belediyesi konferans salonunda gerçekleşen eğitime, göreve başlayan yeni zabıta mamurları ve Belediye birim müdürleri katıldı. Eğitimde, zabıta memurlarına ilk olarak Aksaray Belediyesi ve Aksaray hakkında bilgiler verildi.

Eğitim seminerinin ilk aşamasında, Zabıtalığın mesleki konuları başta olmak üzere memurların genel hakları, ödev ve sorumlulukları, Zabıtanın görev ve sorumluluk alanları, iş yeri açma ve ruhsatlandırma mevzuatı, etkili iletişim ve güzel konuşma, beden dili ve kişisel imaj, denetimler ve yaptırımlar konusunda eğitim verildi.

Oryantasyon eğitimi süreci boyunca zabıta memurlarına, sunum eşliğinde Belediye zabıta yönetmeliği, kılık kıyafet yönetmeliği nasıl olması gerektiği noktasında bilgilendirme yapıldı.

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada; eğitime katılan Zabıta memurlarının, eğitim sonrasında sahada aktif görev alacakları bildirildi.


TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN EMEKLİLERE ÜCRETSİZ KUAFÖR HİZMETİ

AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,58% 0,30
  • EURO

    35,07% 0,29
  • GRAM ALTIN

    2457,40% 0,88
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.