Aksaray yeni İL Emniyet Müdürü Bekir Demir Görevine Başladı

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan son atama ile Bekir Demir, Aksaray'ın yeni emniyet müdürü olarak göreve başladı.

HABER 23.08.2024 11:45:00
Aksaray yeni İL  Emniyet Müdürü Bekir Demir Görevine  Başladı

 

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan son atama ile Bekir Demir, Aksaray'ın yeni emniyet müdürü olarak göreve başladı. Tecrübeli bir Emniyet Müdürü olan Bekir Demir, daha önce farklı illerde başarılı çalışmalara imza atmış ve birçok önemli projede yer almıştı.

Bekir Demir, Aksaray'daki yeni görevine başlarken, halkın güvenliği ve huzurunu sağlamak için tüm ekipleriyle birlikte yoğun bir mesai yürüteceğini belirtti. İlk açıklamasında, şehrin güvenlik sorunlarına yönelik önleyici tedbirler alacaklarını ve toplum destekli polislik anlayışını daha da yaygınlaştıracaklarını vurguladı.

Aksaray halkı, yeni emniyet müdürü Bekir Demir'in liderliğinde, şehrin daha güvenli ve huzurlu bir yer haline geleceği konusunda umutlu. Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalarda, vatandaşların güvenliği için 7/24 görev başında oldukları ve her türlü ihbarın titizlikle değerlendirileceği ifade edildi.


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.