Aksaray Valisi Mehmet Ali KUMBUZOĞLU'ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, öğretmenlerin fedakârlığını ve kutsal görevlerini vurguladı.

HABER 22.11.2024 17:25:00
Aksaray Valisi Mehmet Ali KUMBUZOĞLU

Vali Kumbuzoğlu, mesajında öğretmenlerin yalnızca mesleklerini icra etmediğini, aynı zamanda geleceğin teminatı olan nesilleri yetiştirmek için hayatlarını adadıklarını belirtti. "Sizler, öğretmenlik mesleğini yerine getirirken aynı zamanda bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektesiniz. Değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsali olan öğretmenlerimiz, insanlığa doğruyu, güzeli ve iyiyi öğreten; ilim ve irfanı kuşaktan kuşağa aktaran kutsal bir vazifenin neferleridir," dedi.

Çocukların öğretmenlerin yüreğinde filizlenen birer tohum olduğuna dikkat çeken Kumbuzoğlu, "Her çocuk senin engin yüreğinde yeşermeyi bekleyen bir tohum, senin ışığınla aydınlanmayı bekleyen bir meşaledir. Sizler, ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağısınız. Güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetiştirmek, siz değerli öğretmenlerimizin eseridir," ifadelerini kullandı.

Vali Kumbuzoğlu, ayrıca öğretmenlerin milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirme misyonuna dikkat çekerek, bu görevde toplumun her kesiminin öğretmenlerle birlikte sorumluluk taşıdığını belirtti.

Mesajını, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlere rahmet dileyerek ve görevi başındaki öğretmenlere sağlık, mutluluk ve başarı temennileriyle sonlandıran Kumbuzoğlu, "Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor, bu özel günlerinde onları gönülden kutluyorum," dedi.

 

AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BÜYÜK DESTEK

Otomobil Yayaya Çarptı: Kayıp Şahıs Olduğu Ortaya Çıktı

Aksaray’da ‘Dur’ İhtarına Uymayan Sürücü Kaza Sonrası Yakalandı

Aksaray'da Plakasız Motosiklet Sürücüsü ‘Dur’ İhtarına Uymayınca Kaçtı: Yakalanınca Ehliyeti İptal Edildi

Aksaray'da Motor Kısmı Alev Alan Otomobilde Korkutan Anlar

ANAHTAR PARTİ AKSARAY’DA HER YERDE – ÜYELİK REKORU İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI!

Aksaray’da Drift Yapan Sürücüye 54 Bin 879 TL Ceza: Aracı Bırakıp Kaçtı

  • BIST 100

    10659,83%0,89
  • DOLAR

    42,33% 0,21
  • EURO

    49,14% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5550,39% -0,01
  • Ç. ALTIN

    9211,41% -0,08

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.