Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Genç Sporcularla Sahaya İndi

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yaz Spor okulu öğrencilerinden kurulan iki takım oyuncularına önce antrenör gibi taktik verdi, daha sonra oyuna girip çocuklarla futbol oynadı.

AKSARAY HABER 22.08.2024 16:01:00
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu Genç Sporcularla Sahaya İndi

Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün futbol, ​​voleybol, güreş, okçuluk, atıcılık, atletizm, tenis ve golbol gibi branşlarda düzenlenen yaz spor okulunu ziyaret etti. Ziyaret sırasında tüm spor branşlarına katılan çocuk ve gençlerin antrenmanlarını izleyen Kumbuzoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız'dan bilgi aldı. Yıldız, 21 branşta 41 antrenör eşliğinde toplam 3 bin 560 öğrencinin katıldığı yaz sporlarının okullarının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Futbol okuluna katılan sporcuların antrenmanlarını izlerken, birlikte maç yapma tekliflerini geri çeviren Vali Kumbuzoğlu, takım oyuncularına taktikler vererek oyuna dahil oldu. Sosyal medya hesaplarından "Yeni bir nesil yetişiyor" notuyla paylaştığı bu etkinlikte, sporun bireylerinin ve hayatlarına olumlu katkılar görüldüğünü belirtti. Ayrıca, "Başarı; eğitim, disiplin ve ekibin ruhunun meyvesidir" açıklamasında bulunan Vali Kumbuzoğlu, sporun çocukların hayata bakış açılarını olumlu yönde değişt


Aksaray’da 19 Eylül Gaziler Günü Coşkuyla Kutlandı

Aksaray Belediyesi Çocuk Eğlence Merkezi Coşkuyla Açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Fatma Betül Sayan’ın Aksaray Ziyaretinde İlçeler İçin Yeni Projeler Masaya Yatırıldı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'den Gaziler Günü Kutlama Mesajı

BAŞKAN DİNÇER’DEN YENİ DÖNEM ÖNCESİ NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray’da Kadınlardan AKMEK ve Kadın Aktivite Merkezlerine Yoğun İlgi; Yeni Kayıt Dönemi Başladı

AKSARAY BAROSU AVUKATLARI SOSYAL FAALİYETLER KAPSAMINDA DÜZENLEDİĞİESKİŞEHİR GEZİSİNDE BİR ARAYA GELDİ

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,20
  • EURO

    37,98% 0,28
  • GRAM ALTIN

    2829,83% 0,98
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.