Tarih: 13.10.2024 04:24

Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’nun Kızı Merve’nin Düğün Töreni Devlet Erkanını Buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu'nun Kızının Düğün Töreni

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve eşi Canan Kumbuzoğlu’nun kızı Merve Kumbuzoğlu, dün Ankara’daki VE Hotels Gölbaşı Vilayetler Evi’nde düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Müzehher  Belma Erdoğan'ın oğlu Murat Erdoğan ile birleştirdi.

Cumartesi akşamı gerçekleştirilen düğün törenine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, eski Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, önceki dönem Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TBMM Meclis Başkanı Mustafa Şentop, eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık,Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dincer, Aksaray Ticaret Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve birçok önemli protokol mensubu katıldı. Ayrıca, vali, kaymakam ve Eşleri  ile STK başkanları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri de davetli misafirler arasında yer aldı.

Düğün sırasında, aileler ve misafirler genç çiftin mutluluğunu paylaştı ve birlikte güzel anılar biriktirdi. Vali Kumbuzoğlu ve Müzehher  Belma Erdoğan, davetlilere teşekkür ederek, çocuklarının bu özel gününde kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettar olduklarını ifade etti.

Merve ve Murat, aşklarının ve birlikteliklerinin ömür boyu sürmesini dileyerek, davetlilere hoş bir sürprizle müzik eşliğinde dans ettiler. Düğün, hem duygusal anlara hem de eğlenceli gösterilere sahne oldu. Genç çiftin mutluluğu, VE Hotels Gölbaşı Vilayetler Evi’nde tüm konukların yüzünde gülümsemelere sebep oldu.

Bu güzel düğün merasimi, sevgi, saygı ve dostluk dolu anlarla dolarak hafızalarda yer edindi. Genç çiftin hayat yolculuğunda mutluluklar diliyoruz! Haber Mahmut ŞEN Foto Aksaray Belediyesi Basın Yayın

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —