Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’ndan Beldelere Ziyaret

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, merkeze bağlı Yenikent, Taşpınar, Sağlık ve Helvadere beldelerine ziyaretlerde bulunarak, yeni seçilen belediye başkanlarına hayırlı olsun dileklerini iletti.

AKSARAY HABER 21.08.2024 13:49:00
Aksaray Valisi Kumbuzoğlu’ndan Beldelere Ziyaret

Ziyaretlerinde belediye başkanlarıyla bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, yerel yönetimlerin sorunları, ihtiyaçları ve eksiklikleri konusunda istişarelerde bulundu.

Yenikent’te Kavun-Karpuz Hasadı

Vali Kumbuzoğlu, Yenikent Beldesi'nde, bölgenin ünlü ürünlerinden olan amarat kavun ve karpuzunun hasadına katıldı. Hasat sırasında bölge halkıyla sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, ürünlerin kalitesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Taşpınar’da Tarihi Halılara İnceleme

Taşpınar Beldesi’nde tarihi Taşpınar halılarının dokunduğu atölyeleri ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, burada çalışan kadınlarla bir araya geldi. Halıların, hakiki kök boyalarla dokunarak geleceğe taşınmasının önemine dikkat çeken Kumbuzoğlu, kadınların emeklerini takdir etti.

Helvadere’de Halk Pazarı Ziyareti

Helvadere Beldesi’nde ise göl kenarında kurulan organik yerel ürünlerin satıldığı halk pazarını ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, üreticilerle sohbet etti. Ziyaret sırasında, halkın taleplerini dinleyen Vali, yerel ürünlerin teşviki ve pazarın genişletilmesi konusunda destek sözü verdi.

Vali Kumbuzoğlu, ziyaretleri boyunca yerel yönetimlerin hizmetleri hakkında bilgi aldığını ve her bölgenin farklı ihtiyaçlarının bulunduğunu belirterek, kamu kaynaklarının en verimli şekilde kullanılmasının büyük önem taşıdığını vurguladı. Yerel yönetimlere bu noktada gerekli desteğin verileceğini ifade eden Kumbuzoğlu, vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması için çaba göstermeye devam edeceklerini söyledi.


Aksaray’da Mevlit Kandili Coşkusu: Camiler Doldu Taştı

Aksaray'da Yöresel Ürünler ve Çağ Kebabı Festivali Büyük İlgi Gördü

Aksaray’da Siyaset Yeniden Şekilleniyor: Ali Karakuş, Yavuz Ağıralioğlu’nun Kuracağı Partinin Aksaray İl Başkanı Oldu

Aksaray’da Teknofest Coşkusu Başladı: Selçuk Bayraktar ve Vali Kumbuzoğlu Yarışmaları İzledi

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER, "TÜM İSLAM ÂLEMİNİN VE HEMŞEHRİLERİMİN MEVLİD KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

Teknofest Roket Yarışmaları Aksaray’da Başlıyor: Selçuk Bayraktar Aksaray’da

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Filistin İçin Gıyabi Cenaze Namazında Ön Saflardaydı

  • BIST 100

    9671,51%-0,14
  • DOLAR

    33,89% 0,05
  • EURO

    37,68% 0,24
  • GRAM ALTIN

    2822,22% 0,46
  • Ç. ALTIN

    4526,23% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.