Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, sağlık çalışanları ile farkındalık oluşturmak için maske dağıttı.
Vali Aydoğdu, İl Sağlık Müdürü Kerim Yeşildağ, UMKE ve 112 Acil Ambulans ekipleri ile birlikte Kovid-19 Pandemi sürecinde koruyucu sağlık tedbirlerine dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturulması amacıyla vatandaşlara maske dağıttı.
Ziyaret ettiği esnaflar ve karşılaştığı vatandaşlara maske kullanımı konusunda hassas davranmalarını isteyen Vali Hamza Aydoğdu; maskesi bulunmayan çocuklara maske takarken vatandaşları maske kullanımı konusunda uyardı. Vali Aydoğdu, maske ve mesafenin pandemi ile mücadelede koruyucu tedbirlerin en önünde yer aldığını belirtti.
9514,01%-1,60
38,77% -0,03
43,79% -0,01
4115,87% 0,18
6626,03% 0,00
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.