Aksaray Valisi Aydoğdu,dan ögretmenler günü kutlu olsun mesajı

Aksaray Valisi Aydoğdu,dan ögretmenler günü kutlu olsun mesajı

HABER 24.11.2020 14:21:00
Aksaray Valisi Aydoğdu,dan ögretmenler günü kutlu olsun mesajı


Mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerin yarınlara aktarılmasında bir meşale gibi toplumları aydınlatan irfan ordusunun neferi olan kıymetli öğretmenim!
Sizler, öğretmenlik mesleğini yerine getirirken aynı zamanda bu ülkeye ve yeni nesillere adanmış bir hayatı da ifade etmektesiniz. Bu kutsal mesleğin temsilcileri olan sizler! Değeri hiçbir şeyle ölçülemeyecek kadar büyük fedakârlığın timsali aynı zamanda insanlığa doğruyu, güzeli ve iyiyi öğreten; ilim ve irfanı kuşaktan kuşağa aktaran kutsal bir vazifenin neferisiniz.
Öğretmenim! Her çocuk senin engin yüreğinde yeşermeyi bekleyen bir tohum, senin ellerinde açmayı bekleyen bir gül, senin ışığınla aydınlanmayı bekleyen bir meşaledir ve sen öğretmenim o minik kalpleri bütün sevginle saran anavatanı aşk olan yüce gönülsün!
İstikbale güvenle bakan ve bu yolda fedakârca çalışan öğretmenim sizler, ülkemiz için daima umut ve dinamizm kaynağısınız! Bu nedenledir ki insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde güçlü Türkiye için güçlü nesiller yetişecek ve bu nesillerle varlığımızı ilelebet sürdüreceğiz. 
Unutmayalım ki, çocuklarımızı, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilen, milli ve manevi değerleri benimseyip özümsemiş, fertler olarak yetiştirmek, öğretmenlerimizin olduğu kadar hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu sorumluluğu paylaşarak bizde Valiliğimiz öncülüğünde başlattığımız “Karakter Eğitimi Projesi” ile geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızın, sizlerin desteğini de alarak medeniyet ve kültürümüzün özünü oluşturan değerlerimizi benimseyen sorumluluk sahibi, merhametli, güvenilir, adaletli, sabırlı, cömert ve daha nice güzel sıfatlarla donatılmış karaktere sahip insanlar olmasını hedeflemekteyiz.
 En iyi yatırım insana olan yatırımdır düşüncesiyle başlattığımız bu projede maksadımız çocuklarımızın aslında var olan güzelliklerini azaltmadan daha da arttırarak özünü iyi ve güzel olan bütün vasıflarla süslemektir. 
 Eğitim-öğretim camiamızın bu özel gününde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, emekliye ayrılmış olsalar bile hayat öğretmenliğine devam eden büyüklerimiz ile görevi başındaki bütün öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.


AKSARAY BELEDİYESİNDEN 23 NİSAN’A ÖZEL ÇOCUK ŞENLİĞİ

ATSO ÜYELERİ TÜYAP’TA YAPI FUARINA KATILDI

BAŞKAN DİNÇER, KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

23 NİSAN BAĞIMSIZLIK İDEALİNİN MİHENK TAŞIDIR

AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kapadokya’nın girişinde dünyaca ünlü Ihlara Vadisi'nde doğa yürüyüşü yapıldı

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.