AKSARAY TOKİ'ye kapalı semt pazarı

HABER 7.02.2020 22:49:00
AKSARAY TOKİ

Aksaray Belediyesi, modern kent yapısının bir parçası haline gelen kapalı semt pazarı sayısına bir yenisi daha ekliyor. 31 Mart yerel seçim öncesinde vatandaşların yoğun olarak talep ettiği konulardan biri olan semt pazarı ve sosyal donatı alanlarının genişletilmesi konusunda duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, TOKİ bölgesinde Kapalı Semt yapılması talimatı verdi. 

Projesi hazırlanan çok amaçlı kullanılacak Kapalı Semt Pazarı için ihale süreci başlatıldı. Belediye Başkanı Evren Dinçer, kapalı semt pazarının çok amaçlı kullanılacağını işaret ederek “TOKİ Bölgesinde hayata geçirmeyi planladığımız projemiz pek çok alanda vatandaşlarımıza hizmet sunacak. Yunus Emre ve Cumhuriyet Mahallelerinde yaşayan mahalle sakinlerimiz iklim şartlarından etkilenmeden pazar ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Aynı zaman o bölgedeki vatandaşlarımızın sportif faaliyet yapmaları için projemiz içerisinde 2 adet basketbol ve voleybol sahaları da bulunuyor. 

Semt pazarı projemizin içerisine 3 adet vezne yapıyoruz. Vatandaşlarımız su faturaları bu veznelerden ödeyebilecek. Ayrıca Zabıta Noktası, Pazarcılar Odası,  Bay Bayan WC Mescid gibi sosyal donatılarda inşa ediyoruz” dedi.

Proje hazırlanırken halkın istek ve taleplerinin dikkate alındığını belirten Başkan Dinçer, kapalı semt pazarının oto park olarak kullanabileceğini ifade etti. Kapalı semt pazarının temelinin bu yıl içinde atılacağı bildirildi.


Anahtar Kelimeler: AKSARAY ' kapalı pazarı

MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.