AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Belediyesinin iş birliğiyle startı verilen Aksaray Ticari Cazibe Merkezi Projesinde ilk adım tamamlandı.

HABER 21.04.2024 11:21:00
AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

 

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ile Aksaray Belediyesinin iş birliğiyle startı verilen Aksaray Ticari Cazibe Merkezi Projesinde ilk adım tamamlandı.

Mobilya, Beyaz Eşya, Ev Tekstili, Aydınlatma, Halı gibi sektörlerin yer aldığı Ticari Cazibe Merkezi projesinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından talep toplamalar tamamlanırken, siteye olan yoğun talep projenin geleceği adına son derece memnun karşılandı.

Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yaptığı açıklama da “Türkiye’de İnegöl, Kayseri, Gebze ve İstanbul gibi mobilya kentlerinin yanına Anadolu’da bir şehir daha inşa etmek adına hayal ettiğimiz Ticari Cazibe Merkezi projesinde ilk adımı tamamlamanın sevincini yaşıyoruz.

Aksaray Belediye Başkanımız Sn. Dr. Evren Dinçer’in öncülüğünde başlattığımız projemize çok yoğun bir talep gelirken, taleplerin toplamda metrekaresi 300 Bini geçmiş bulunuyor. Yapılacak olan projeye bizler mobilyacılar sitesi diyoruz fakat burası sadece mobilyacılar ile kalmayacak beyaz eşya, aydınlatma, halı, perde ve ev tekstili gibi birçok sektörün içerisinde yer aldığı ve modern görünüme sahip olacak son teknoloji ile donatılmış bir ticari cazibe merkezi olacaktır.

Aksaray Belediye Başkanımız Evren Dinçer’e geçtiğimiz günlerde yaptığımız hayırlı olsun ziyaretimizde projeye ilişkin tüm talepleri ve detaylı bilgileri ilettik. Kendisi de seçim projeleri arasında yer alan Ticari Cazibe Merkezi projesine ilişkin yoğun ilgiyi görmesi projenin geleceğine ışık tutmuştur. Artık taleplerinde toplanması ile birlikte mobilya başta olmak üzere Ticari Cazibe Merkezi kenti olma yolunda ilk adımı tamamlamış bulunuyoruz. Bundan sonraki süre zarfında Aksaray Belediyemiz ile birlikte hareket ederek ikinci adıma geçecek ve yıllardır hayalini kurduğumuz bir proje tamamlanacaktır. Aksaray’ın bu projeyi hayata geçirmesi ile birlikte çevre iller başta olmak üzere birçok şehirden de yerli hatta yabancı turist buraları ziyaret edecek ve ticaret hacmini artıracaktır. Bu anlamda Aksaray İş Dünyası adına Ticari Cazibe Merkezine yoğun ilgi göstererek talepte bulunan tüm işverenlere ve yatırımcılara teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” Dedi. 
 

Anahtar Kelimeler: AKSARAY TİCARET MERKEZİNE KAVUŞUYOR

Aksaray’da Uyuşturucu Suçundan Aranan Şahıs JASAT Tarafından Yakalandı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

  • BIST 100

    10215,62%-0,12
  • DOLAR

    39,86% 0,10
  • EURO

    46,98% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4280,84% 0,51
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.