Aksaray Tabip Odası Başkanı'Op.Dr. Rıfkı KARABATAK TTB SİYASET PLATFORMU DEĞİLDİR Açıklaması

TTB SİYASET PLATFORMU DEĞİLDİR

HABER 23.09.2020 13:32:00
Aksaray Tabip Odası Başkanı

Ülkemiz Corona Virüs Pandemisi ile mücadele ederken bu hafta sonu Türk Tabipler Birliği Merkez Konseyi tarafından Olağan Genel Kurul yapılacaktır. Cansiperane Corona mücadelesi yapan Hükümet yetkililerini “Yönetemiyorsunuz.. Tükeniyoruz ..” şeklinde eleştiren Merkez Konseyinin kendi örgütünü hiçbir aciliyeti yokken toplantıya çağırıp yüzlerce hekimi Ankara’ya toplaması ve erteleme taleplerini görmezden gelmesi kendisiyle çelişmekten başka bir şey değildir.

 

Hekim Haklarını savunmakla görevli TTB’nin yaşanan pandemi sürecinde önceliği aynı zamanda halkımızın da sağlığını korumak ve Pandemi mücadelesinde başat rol oynamak olmalıydı. Oysa Merkez Konseyi kendi ideolojik yaklaşımları doğrultusunda hekimlerin erteleme taleplerine kulaklarını tıkayıp Hükümetle ve siyasi partilerle polemik yaratma uğraşına girmişlerdir. TTB siyaset yapılacak bir platform değildir Merkez Konseyi asli görevini yapmalıdır.

 

Merkez Konseyinin bu yaklaşımı asla hekimlerimizin çoğunluğunun fikrini yansıtmamaktadır. Bu şartlar altında bu Genel Kurula katılmanın TTB çatısı altında siyaset yapılmasına ve hekim haklarının ve taleplerinin yok sayılmasına katkı olacağı düşüncesiyle Aksaray Tabip Odası olarak seçimlere katılmayacağımızı ve meslek örgütü içerisinde siyaset yapma hevesindeki zihniyetle mücadeleye devam edeceğimizi kamuoyuna saygı ile bildiririz


AKSARAY BİLİR, EVREN BAŞKAN SÖZ VERİRSE YAPAR

5 BİN ÖĞRENCİYİ HAYAL ETTİĞİ BAŞARIYA KAVUŞTURAN AKSARAY BELEDİYESİ, AYT VE TYT KURSLARINA DEVAM EDİYOR

31 MART GERÇEK BELEDİYECİLİĞİN MİLADI OLACAK

AKSARAY BELEDİYESİ GÜNLÜK 25 TON ATIĞI GERİ DÖNÜŞTÜREREK ÜLKE EKONOMİSİNE KATMA DEĞER SAĞLIYOR

YENİ DÖNEMDE HER MAHALLEYE BİR ÇOCUK KREŞİ VE GÜNDÜZ BAKIMEVİ

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN AKSARAY'DA COŞKULU KALABALIĞA HİTAP ETTİ

AMBER RENGİ AYDINLATMALAR HACI BEKTAŞİ KURŞUNLU CAMİİ’NİN İHTİŞAMINI ORTAYA ÇIKARTTI

  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,32% 0,24
  • EURO

    35,02% -0,26
  • GRAM ALTIN

    2282,40% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3847,12% -0,20

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.