AKSARAY SÜRÜCÜ KURSLARI DERNEĞİMİZİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

AKSARAY SÜRÜCÜ KURSLARI DERNEĞİMİZİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.

HABER 29.06.2021 14:04:00
AKSARAY SÜRÜCÜ KURSLARI DERNEĞİMİZİN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

Aksaray Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği 28 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurul toplantısında tek listeyle seçime gidildi. Yapılan seçimde dernek başkanlığı görevine Yalçın Çakmak seçildi.  Aksaray Sürücü Kursları Derneğimizin Olağan Genel Kurul toplantısına İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız  Muhittin ÖZTÜRK’te katılım sağladı.  Yapılan genel kurul sonunda başkanlığa seçilen Yalçın Çakmak, bu güne kadar görev yapan başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:” Bu gün yaptığımız genel kurulda dernek üyelerimizin şahsıma ve yönetim kurulu üyelerimize yeni dönemde bizlere görev vermelerinden dolayı şahsım ve yönetim adına teşekkür ederim. Sürücü kursları derneği olarak bu güne kadar yapılan çalışmaları daha ileriye taşıyarak, mesleki sorunların çözümünde elimizden gelen çabayı göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir bayrak yarışı, aldığımız bayrağı görev bilinci içerisinde daha da ileriye götürmenin gayreti içinde olacağız. Genel kurulumuza katılım sağlayan üyelerimizie ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız  Muhittin ÖZTÜRK’e katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum.  Ayrıca bugüne kadar çalışmalarını, emeklerini esirgemeyen Dernek Başkanımız Sayın Fazlı Ağırdıcı ve Yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”dedi.
Aksaray Sürücü Kursları Derneğimizin Olağan Genel Kurul sonunda yeni yönetim şu isimlerden oluştu:BaşkanYalçın ÇAKMAK ,Fazlı AĞIRDICI, Mahmut BAYSAL, Ertaç SAKLAV, Suat BİLGAY, Yaşar ÖZTÜRK, Orhan SEVİNÇ.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,16
  • EURO

    34,77% 0,11
  • GRAM ALTIN

    2435,84% -0,11
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.