Aksaray SSMMM Odasında Ruhsat Heyecanı

HABER 14.04.2020 15:17:00
Aksaray SSMMM Odasında Ruhsat Heyecanı

 Aksaray Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası yeterlilik sınavında başarılı olan ve belge almayı hak eden, serbest muhasebeci ve mali müşavirlere ruhsatları yapılan mütevazı bir törenle verildi.
        Aksaray Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası Başkanı Abdurrahman Özkan, Yönetim Kurulu Üyeleri; Gültekin Koçak, Hasan Kasal’ın katılımıyla tören gerçekleştirildi. Aksaray Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odasında yapılan ruhsat töreninde; Songül Mutlu, Murat Korkut ve Murat Ülker belgelerini yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu üyelerinden aldılar. Aksaray Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası Başkanı Abdurrahman Özkan, mesleki belgelerini alan meslektaşlarına tavsiyelerde bulunarak, mesleki hayatlarında başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler: Aksaray SSMMM Odasında Ruhsat Heyecanı

Aksaray’dan Türkiye Gündemine Bakış

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır’dan “İklim Kanunu”na Sert Eleştiri

TBMM'NİN EN ETKİLİ 30 MİLLETVEKİLİ

Aksaray Emniyetinden Suçüstü Operasyon: Hırsızlık Şüphelileri 24 Saatte Yakalandı

AKSARAY’IN ÇEVRE VE TURİZM PROJELERİ ANKARA’DA MASAYA YATIRILDI

Gece Vakti Yağma Suçundan Aranan Şüpheli Ağaçören'de Yakalandı

Aksaray Belediyesi’nden Sivrisineklere Karşı Teknolojik Hamle: Drone ile Havadan İlaçlama Başladı

  • BIST 100

    10228,4%0,39
  • DOLAR

    39,84% 0,05
  • EURO

    46,97% 0,36
  • GRAM ALTIN

    4278,66% 0,46
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.