AKSARAY ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI

Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen, on birlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde dualarla ebediyete uğurlandı.

HABER 15.01.2024 15:59:00
AKSARAY ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI


Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit düşen Piyade Üsteğmen Gökhan Delen'in naaşı, Kapadokya Havaalanı'nda düzenlenen törenle Aksaray'a getirilmiş ve Somuncu Baba Külliyesi'nde bulunan Aksaray Belediyesine ait mezarlıklar müdürlüğü morguna kaldırıldı.  
Şehit haberinin alınmasının ardından şehit ailesini biran bile yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray merkez Ereğli Kapı Mahallesi'nde bulunan baba evinde anne Zeynep Delen, baba Bayram Delen ve kardeşlerinin yanında oldu. 
Şehit Üsteğmen Gökhan Delen'in Ulu Cami önünde düzenlenen cenaze törenine; Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ile birlikte Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekili Hüseyin Altınsoy Milletvekili Ramazan Kaşlı milletvekili Turan Yaldır, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun, il protokol üyeleri siyasi parti temsilcileri,  STK başkanları ve binlerce vatandaş katıldı.


Anahtar Kelimeler: AKSARAY ŞEHİDİNİ DUALARLA UĞURLADI

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE SEVGİ, DAYANIŞMA VE EMPATİ İLE ZORLUKLAR BİRLİKTE AŞILIYOR

ATSO HEYETİNDEN AĞAÇÖREN, SARIYAHŞİ VE ORTAKÖY’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,48% 0,24
  • EURO

    34,77% 0,59
  • GRAM ALTIN

    2436,96% -0,05
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.