AKSARAY PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

HABER 30.07.2020 12:56:00
AKSARAY PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

VALİ AYDOĞDU VE BAŞKAN DİNÇER ÖNCÜLÜĞÜNDE AKSARAY PROTOKOLÜ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI



 

Kurban Bayramı münasebetiyle protokol bayramlaşma töreni, Afere Günü Öğretmenevi bahçesinde gerçekleşti.


 

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kuralları çerçevesinde başlayan bayramlaşma törenine Vali Hamza Aydoğdu, Milletvekilleri Ramazan Kaşlı, Ayhan Erel, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Jandarma Komutanı Albay Fuat Anık, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.


 

Öğretmenevi bahçesinde halka açık olarak gerçekleşen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı. 


 

Vali Hamza Aydoğdu ve Belediye Başkanı Evren Dinçer, bayramların millet olma bilinci ile birlik ve kardeşlik bağlarını kuvvetlendirdiğini belirterek herkesin bayramını kutladı.

Anahtar Kelimeler: AKSARAY PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI

Aksaray Üniversitesi ve TİKA’dan Moldova’da Eğitim Atağı

DAĞILGAN’DA ŞAMPİYONLUK DÜĞÜMÜ ÇÖZÜLÜYOR

Aksaray'da Kaçakçılık ve Organize Suç Örgütüne Büyük Darbe: 15 Gözaltı, 4 Tutuklama

BAŞKAN DİNÇER’İN SEÇİM VAATLERİNDEN BİRİ DAHA HAYATA GEÇİYOR

VATANDAŞ SORUYOR, BAŞKAN CEVAPLIYOR

AKSARAY’DA GENÇLİK PARKI İLE KÜLTÜRPARK’I BİRLEŞTİREN YAYA ÜST GEÇİDİNDE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Aksaray'da Narkotik Operasyonları: 25 Gözaltı, 4 Tutuklama

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    38,04% 0,36
  • EURO

    43,27% 0,28
  • GRAM ALTIN

    4078,02% 0,40
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.