Aksaray okuyor hashtagı ile başlatılan farkındalık büyük ilgi gördü

Aksarayokuyor hashtagı ile başlatılan farkındalık büyük ilgi gördü

HABER 17.02.2021 23:13:00
Aksaray okuyor hashtagı ile başlatılan  farkındalık büyük ilgi gördü

Aksaray Valiliği tarafından bugün akşam,Twitter hesabından açılan #Aksarayokuyor hashtagı ile başlatılan  farkındalık büyük ilgi gördü.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu tarafından başlatılan #Aksarayokuyor,hashtagı Aksaray’daki kamu kurum kuruluşlar ve siyasiler tarafından desteklendi.
Vali Hamza Aydoğdu tarafından,kitap okurken atılan ilk fotoğraf paylaşımı ile başlayan farkındalık yürüyüşü, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu,Aksaray Milletvekilleri, Ramazan Kaşlı, MHP İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy,İyi Parti İl Başkanın Özhan Türemiş,
Aksaray İl Müftüsü Hasan Hüseyin Güller, Aksaray İl Özel İdare Genel Sekreteri, Yüksel Çelik, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer kartal başta olmak üzere, dalga dalga  dağıldı.
Zamanı bir saat sessize alan Aksaray, kitap okumanın farkındalığını, huzurunu ve mutluluğunu yaşadı.
Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, farkındalık yürüyüşünün, Kitap okuma durağında,Twetter üzerinden yaptığı açıklamada”Sayfalar dolusu teşekkür.
#Aksarayokuyor hashtagı ile başlattığımız okuma kampanyamıza destek vererek, Aksaray’ı Türkiye gündeminde ilk sıralara taşıyan kitapseverlere, kitap kurtlarına, bu şehri seven herkese ama herkese yürekten teşekkürler. Zamanı durduracağız demiştik.Durdu”dedi.
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ise Bugün her ev bir kütüphane oluyor.
Dünyayı sessize alma vakti geldi. Bizde #Aksarayokuyor diyerek ailecek kitap okuyoruz.”dedi.


 İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu  ve eşi Fatma Kolcu #Aksarayokuyor mottosu ile Valilik,öncülüğünde başlatılan ve düzenli olarak her Çarşamba saat 19:00'da  gerçekleştirilecek kitap okuma etkinliğine katılım sağladı. Kolcu #YarınlarİçinOkuyalım hashtag kullandı.


MHP Aksaray  Milletvekili  Ramazan Kaşlı ise “AKSARAY OKUYOR! dediği etkinlik için
“Aksaray Valimiz Sayın Hamza Aydoğdu beyin ilimiz genelinde her çarşamba günü saat:19.00'da tüm öğrenci ve velilerimizle aynı anda kitap okuyoruz kampanyasına #TBMM Genel Kurulumuzda çalışmalarımız devam ederken verilen kısa arada kitap okuyor ve bu güzel kampanyayı destekliyor, herkesi kitap okumaya davet ediyorum.”dedi.


Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’ tarafından sosyal medya üzerinden başlattığı farkındalık yürüyüşünde, herkes televizyonlarını bir saatliğine kapatarak kitap okudu.Bu farkındalık, Türkiye genelinde büyük destek gördü..Aksaray Türküye gündeminde daha ilk dakikalarda birinci sıraya oturan #Aksarayokuyor  etkinliği her hafta çarşamba günü  saat 19.00’da başlayacak.


MACERA PARK ÇOK YAKINDA YENİ SEZONA MERHABA DİYECEK

AKSARAY BELEDİYESİ SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

AKSARAY BELEDİYESİ, GELECEĞİN TEMİNATI OLAN ÇOCUKLARIN GÖNÜLLERİNCE EĞLENMESİNİ SAĞLAYACAK

HASTA YAKINI KONUKEVİ VE KÜLLİYE PROJESİNDE SONA YAKLAŞILDI

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TEBRİK ZİYARETLERİNİ KABUL EDİYOR

BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER TURİZM HAFTASINDA II. KILIÇARSLAN HAMAMINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Dinçer, Toptancılar Sitesi Kavşağı’nda İncelemelerde Bulundu

  • BIST 100

    9655,67%1,38
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.