AKSARAY İŞ KADINLARI BELEDİYE BAŞKANINDAN İŞ BİRLİĞİ TALEP ETTİ

HABER 12.12.2019 14:27:00
AKSARAY İŞ KADINLARI BELEDİYE BAŞKANINDAN İŞ BİRLİĞİ TALEP ETTİ

AKSARAY İŞ KADINLARI BELEDİYE BAŞKANINDAN İŞ BİRLİĞİ TALEP ETTİ

Aksaray iş Kadınları Derneği üyeleri ve Dernek  Başkanı Hatice Şahin Eroğlu bugün Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçeri makamında ziyaret ederek Hayırlı olsun dediler . Ziyarette Aksaray ve kadınlarla ilgili birçok konularda ale alındı. İş kadınları teker teker kendilerini tanıtarak hangi konularda katkı sağlayabileceklerini ifade ettiler.

 Özellikle Aksaray folklor ekibi kurulmasında yardımcı olmak isteyen  Eczacı Naciye Akkuş Kebecioğlu istendiğinde arşivlerin belediye   Emrine verebileceklerini ifade etti , Saratlı ÇPAL okul müdürü Handan Koyuncu  ise Başkan Evren Dinçeri Saratlı Anadolu Lisesi Bayrak Törenine davet ederek saratlının kültür mirası listesine alınması halinde Aksaray iline çok büyük tanıtım katkısı olacaktır dedi ayrıca bölgede yaşayan çocuklarımızın bir kere olsun IHLARA vadisini görememesi kendi insanımız adına bir eksiklik olarak görülmelidir. Öğretim görevlisinin birisi de özellikle AKM içerisindek kütüphaneden tüm öğrencilerimiz geniş imkanlar içerisinde yararlanıyor ancak kış şartlarında uzak olması münasebetiyle ulaşım hizmetleri verilmesini talep etti.

Sağlık konusunda belediye ile bazen ortak farkındalık etkinliği yapıldığını beyan eden kadınlar meme kanseri gibi etkinliklerde yine belediye ile işbirliği talep ettiler Evren Dinçer’de çok hassas konularda desteğimiz devam edecek Çölyak Hastaları ile ilgili girişimlerimiz var her ihtiyaç duyanın yanında olacağız dedi


Ziyarete Aksaray İş kadınları Dernek Başkanı Hatice Şahin Eroğlu başkanlığında Handan KOYUNCU, Dr. Banu DAVUN, Ecz. Naciye AKKUŞ KEBECİOĞLU.Mimar H. Aybüke BELPINAR, Proje koordinatörü Feray ŞEKER, Fadimana YÜCEL, Derya ÖZABA, Ecz. Nurdan YAPILCAN, Belde AKPINAR, Öğretmen Muazzez İsmet TOPRAK , Feride CAVLAK, Diş Hekimi Seval KARATAY , Belgüzar SİVRİ, Aslıhan TEKİN, Nebiye EŞMEKAYA, Büşra BİLGEN, Nevin AYDIN, Ayşen BENLİOĞLU Katıldılar.(bağımsız Medya)


BELEDİYE BAŞKANI DR. EVREN DİNÇER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN MİSAFİRİ OLARAK KÜLLİYE’DE AĞIRLANACAK

AKILLI SİNYALİZASYON SİSTEMLERİ İLE TRAFİK DAHA AKICI HALE GELİYOR

AK PARTİ GENEL MERKEZ YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINDAN BAŞKAN DİNÇER’E TEBRİK ZİYARET

TEMİZ VE NEZİH BİR ŞEHİR İÇİN 48 MAHALLEDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI RUTİN OLARAK YAPILIYOR

TÜBİTAK Projeleri Sergisi açıldı

IHLARA VADİSİ CAM TERAS ADRENALİN VE GÖRSEL ŞÖLEN SUNMAYA HAZIRLANIYOR

  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,34
  • EURO

    34,71% 0,43
  • GRAM ALTIN

    2403,71% 1,00
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.