AKSARAY HEYETİ, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK’I ZİYARET ETTİ

HABER 9.03.2020 14:06:00
AKSARAY HEYETİ, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MUSTAFA VARANK’I ZİYARET ETTİ

Aksaray Valisi Ali Mantı, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer başkanlığındaki Aksaray heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ı ziyareti etti.

 

Aksaray’ın sanayi ve teknoloji yatırımlarından daha fazla istifade etmesi için bir araya gelen Aksaray heyeti, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ziyaret etti. Aksaray heyetini Bakanlık toplantı salonunda ağırlayan Bakan Varank, Aksaray’ın sanayi yatırımları ve ihtiyaçlarını değerlendirdi.

 

Bakan Varank ile Aksaray heyeti; Aksaray’ın mevcut OSB ve genişleme alanının ihtiyaçları,  2. OSB’nin kurulması, Ahiler Kalkınma Ajansının Aksaray’da desteklediği yatırım ve projeler istişare edilerek, Aksaray’ın iş sektörleri ve mevcut potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi konusunu ele alındı. 

 

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ziyaretine Aksaray Valisi Ali Mantı, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Eskil AK Parti İlçe Başkanı Ali Mutlu, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Gülpınar Belde Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu, OSB Müdürü Ayhan Ermiş, ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Ticaret Borsası Başkanı Hmait Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, MÜSİAD Başkanı Eyüp Dağdaş ve yatırımcılardan oluşan heyet katıldı.

 

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bakan Varank’a yapılan ziyareti değerlendirdi. Başkan Dinçer, ziyaretin Aksaray için son derece verimli geçtiğini belirtti. Aksaray’ın kalkınması için hep birlikte güzel bir çalışma yürütüldüğünün altını çizdi.

 

Aksaray’da Hafif Ticari Kamyonet Tabelaya Çarpıp Araziye Uçtu 2 Yaralı

Aksaray'da Otomobil Yayaya Çarpıp Kaçtı!

Aksaray Üniversitesi öğrencilerinin Otonom Traktör Projesi Teknofest 2025 finalinde

ESKİ CEZAEVİ ALANINDA DÖNÜŞÜM BAŞLADI

Aksaray’da Otomobil Takla Attı: Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Kavşakta Kaza: Otomobil Takla Attı, Sürücü Şans Eseri Kurtuldu

Aksaray’da Tırın Ani Manevrası Kazaya Neden Oldu

  • BIST 100

    11094,46%-1,12
  • DOLAR

    41,60% 0,10
  • EURO

    49,01% 0,46
  • GRAM ALTIN

    5187,03% 0,42
  • Ç. ALTIN

    8509,68% 0,10

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.